Un consilier local PNL îi cere demisia „omului lui Clotilde Armand” din Primăria Sectorului 1: „Onoarea și-a pierdut-o deja”

Un consilier local PNL îi cere demisia „omului lui Clotilde Armand” din Primăria Sectorului 1: „Onoarea și-a pierdut-o deja”
Un consilier local PNL îi cere demisia „omului lui Clotilde Armand” din Primăria Sectorului 1
Publicat: 16/04/2021, 16:16
Actualizat: 16/04/2021, 16:16

Dinu Gheorghe, consilier PNL la Sectorul 1, îi cere lui Ionel Stoica, fost jurnalist și unul dintre oamenii aduși de Clotilde Armand în primărie, să aducă dovezi după ce l-a acuzat pe acesta că se află în spatele unei știri difuzate la Digi 24, cu privire la eliberarea stâlpilor de cablurile de internet, TV şi telefonie din S1. Totodată, consilierul liberal spune că dacă acesta nu va aduce dovezi, îl invită să-și dea demisia, menționând că unii anjajați se comportă „ca angajații personali ai edilului Clotilde Armand”.

Dinu Gheorghe: „Până ieri nu l-am văzut în sediul primăriei”

La primăria Sectorului 1 pare că se face doar comunicare politică și mult prea puțină administrație. Iar cetățenii așteaptă. Spitalele așteaptă. Școlile așteaptă. Spațiile verzi așteaptă. Cu toții așteptăm mult promisa primărie “de sticla” și administrație competentă.Dar până atunci, unii oamenii aduși de dna Primar Clotilde Armand se comportă ca și cum ar fi angajații personali ai primarului și nu lucrează in slujba cetățenilor.Un astfel de personaj este Ionel Stoica, un jurnalist relativ cunoscut, adus cu surle și trâmbițe în funcția de Coordonator al Serviciului de Presă al Primăriei Sectorul 1. Până ieri nu l-am văzut în sediul primăriei și nici nu am observat o schimbare în sensul eficientizării modului în care Primăria comunică cu cetățeanul”, scrie consilierul PNL, Dinu Gheorghe pe Facebook.

Consilier local PNL: „Firește că nu voi clarifica această elucubrație”

Consilierul Dinu Gheorghe spune că Ionel Stoica, coordonatorul de presă al serviciului de presă din cadrul Primăriei Sectorului 1, a atacat postul de televiziune Digi 24, sugerând că liberalul se află în stapele unei știri.

Dar, surpriză! Aseară, încercând, probabil să își arate loialitatea totală, dl Stoica a uitat ca nu mai este jurnalist ci a devenit angajat al primăriei, plătit din bani publici și a scris repejor o postare în care îi ține isonul lui Armand. Atacă postul Digi24 și invocă relația mea cu cei de la Digi, sugerând că eu mă aflu în spatele unei emisiuni moderate de Cosmin Prelipceanu, care nu a fost pe placul dnei primar Armand. Firește că nu voi clarifica această elucubrație, pentru a nu-l scufunda pe dl Stoica, în mod suplimentar, în penibil, a scris Dinu Gheorghe pe Facebook.

Totodată, liberalul Dinu Gheorghe spune că îl invită să-și dea demisia, în cazul în care nu va aduce dovezi pentru declarațiile sale: „În schimb, îi solicit d-lui Stoica să prezinte până la finalul zilei de astăzi dovezi clare cu privire la aluziile aduse și presupusa mea implicare în poziția postului Digi24 în problema cablurilor de pe stâlpii din Sectorul 1 Dacă nu, îl invit să își dea demisia. De nevoie desigur, că onoarea a pierdut-o deja. Îi solicit, de asemenea, dnei primar, să publice fișa postului pentru Coordonatorul Serviciului de Presă, raportul de activitate pe primele 5 săptămâni al domnului Stoica și dovada prezenței sale la locul de munca”, a mai scris acesta.

CONTEXT: Stoica s-a referit la un articol al Digi 24, intitulat „Zeci de mii de cetățeni din Sectorul 1 ar putea rămâne fără internet”. Conform celor scrise în articolul respectiv, „cel mai bogat sector al Capitalei și locul unde este cea mai mare concentrare de sedii de mari corporații și importanți jucători din IT&C ar putea rămâne peste noapte fără internet, cablu și telefonie fixă. Asta, după ce primarul Clotilde Armand a anunțat că vrea să dispară toate cablurile de pe stâlpii din sector, deranjată fiind de cel din fața Primăriei”.Totodată, în acest articol este menționat și că „dorința primarului Clotilde Armand de a înlătura de azi pe mâine cablurile de internet și telefonie fixă de pe stâlpi ar putea perturba activitatea tuturor firmelor din zonă, dar și viața celor peste 238 de mii de locuitori ai sectorului”.

„Cei care nu învață din istorie sunt condamnați să o repete” spunea Winston Churchill.

La primăria Sectorului 1 pare că…

Publicată de Dinu Gheorghe pe Vineri, 16 aprilie 2021

Ionel Stoica: „Această Antena 3 în devenire”

Fostul jurnalist Ionel Stoica, coordonatorul serviciului de presă al Primăriei Sectorului 1, a scris recent pe propria pagină de socializare că Digi 24 este o „Antena 3 în devenire”.

„Hai că a ieșit la atac și Digi 24, această Antena 3 în devenire, în disprețul normelor europene care spun că rețelele de cabluri aeriene, indiferent că sunt de TV, telefonie sau Internet, trebuie sa coboare in subteran. Nu, nu au cerut niciun punct de vedere de la Primăria Sectorului 1, a fost execuție mediatică în direct, au învățat de la cei mai buni. Nu știu ce interese are Cosmin Prelipceanu, dar sigur știu ce hram poartă Zoltan Teszari. Și un detaliu important, fostul șef al departamentului digital din cadrul Digi, Gheorghe Dinu, este consilier local PNL la Sectorul 1”, a scris Ionel Stoica pe Facebook

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Dezvăluiri tulburătoare. Rana fatală a Prințesei Diana, "mică, în locul nepotrivit și foarte rară”, care...
Palatul Buckingham a început să planifice funeraliile Regelui Charles. Ce se va alege de Regina...
FOTO. Imagini incendiare în costum de baie cu una dintre cele mai frumoase femei din...
Avertismentul pensionarilor nemulțumiți de noile decizii: „Ne-au amăgit. Or să primească la vot ce merită”...
Roxana Dobre a tăcut cât a tăcut, dar nu a mai suportat și a spus...
Site-ul unde mii de oameni își caută un partener cu care să își pună capăt...
ŞOC! Fiica lui Năstase: 'Am fost preşul lui dintotdeauna, încă de când a vărsat vin...
Recunoști fetița din imagine? Acum are 39 ani și este adorată de sute de mii...
Cât scot lunar din buzunare chiriașii din cartierul Primăverii sau Kiseleff, pentru un apartament. Capitala...
Snopit în bătaie de un vecin, Cristian a murit! "Fiecare os din fața lui e...
Un infractor a reușit să se dea drept polițist timp de un an și jumătate....
Știrea momentului în România! Ion Iliescu la 94 de ani a...
Ce reprezintă litera B la o mașină cu transmisie automată. Explicația fiecărui mod
Taxiurile fără şofer le iau pâinea de la gură taxiurilor clasice: apelare facilă şi preţuri...
ASTRONOMII au obținut primele imagini cu STEAUA NORDULUI! Cum arată POLARIS?
A doua recalculare a pensiilor. Are loc tot în 2024. Pensionarii, puși la plată
Stațiunea de vie pentru pensionari. Este locul ideal din România
Ce au vrut să mânânce Ed Sheeran și Chris Hemsworth în România. Unde au ținut...
"Ultima misiune pentru Roberta". Ea este polițista de 21 de ani, ucisă de remorca unui...
Anamaria Prodan, depre cât de mult îi seamănă copiii. Ce anume îi spunea mama ei...
Misterul scufundării superiahtului miliardarilor, investigat de anchetatori. Ce ipoteze se iau în calcul
BANCUL ZILEI. Bulă merge la o tipă acasă. Dormitorul era plin de jucării de pluș....
De ce pisicile zgârie mobila din casă?