Prima pagină » Actualitate » Un manager de spital a publicat imagini din secțiile de Terapie Intensivă, după protestele anti-mască: „Unii dintre protestari vor ajunge la ATI, alții vor supraviețui, alții nu”

Un manager de spital a publicat imagini din secțiile de Terapie Intensivă, după protestele anti-mască: „Unii dintre protestari vor ajunge la ATI, alții vor supraviețui, alții nu”

Managerul Spitalului Județean Craiova, Laurențiu Ivanovici, a publicat pe pagina sa de Facebook imagini din secțiile de terapie intensivă cu pacienți intubați, ca urmare a protestelor anti-restricții de luni seară. Acesta spune că unii dintre protestatari ar putea ajunge la ATI, unii ar putea supraviețui, alții nu.

Totodată, managerul Spitalului Județean Craiova le recomandă oamenilor să poarte mască ca să se protejeze împotriva virusului COVID-19.

Manager spital: „Unii vor ajunge in ATI, alții vor alege să se trateze acasă”

Unii dintre cei care protestează acum împotriva purtării măștii, vor ajunge la spital…unii vor scăpa ușor, alții nu… unii vor ajunge in ATI, alții vor alege să se trateze acasă… unii vor supraviețui, alții, nu…(pentru că ajung prea târziu la un spital, când nu se mai poate face nimic)… unii vor înțelege că era bine sa poarte masca… alții nu vor înțelege nici atunci… unii vor afla că există COVID, alții nu…Cam asta este… Până atunci, purtați masca de protecție… o să ne fie mai bine! Tuturor!”, scrie Laurențiu Ivanovici pe pagina sa de Facebook.

Luni, mii de oameni au ieșit pe străzi în Bucureşti şi în marile orașe din țară. Protestatarilor anti-mască li s-au alăturat sindicaliștii de la metrou, veniți să protesteze împotriva conducerii Metrorex.

De asemenea, proteste similare au avut loc și duminică în mai multe orașe din țară, după decizia autorităţilor de a interzice circulaţia după ora 20:00 în localităţile cu incidenţă a cazurilor de COVID-19 mai mare de 4 la mia de locuitori.

Pagube în urma protestelor din Capitală

În urma protestelor desfășurate în Capitală au fost înregistrate pagube materiale, printre care: geamurile sparte la patru stații STB, în Parcul Unirii, 10 coșuri de hunoi, 4 bănci răsturante și dpuă tonomate sparte și golite de alimente.

Totodată, o stație STB costă aproximativ 8.000 de Euro, astfel pagubele doar la nivelul stațiilor STB se ridică la 32.000 de Euro.

Sursă foto: Laurențiu Ivanovici Facebook

Autor

Citește și