Văduva victimei lui Mario Iorgulescu își strigă DUREREA: „După cinci ani, a reușit să iasă curat ca o basma albă. El e acum bine-mersi într-o vilă”

Publicat: 05/07/2024, 07:54

Văduva lui Dani Vicol, victima lui Mario Iorgulescu, afirmă că, după 5 ani de la fatidicul accident, fiul fostului președinte al LPF „a reușit să iasă curat ca o basma albă” și, mai mult decât atât, „n-are nicio zi de pușcărie făcută” după moartea soțului ei.

În cadrul unui podcast moderat de Gojira, Patricia Vicol, văduva tânărului Dany Vicol, a vorbit deschis despre tragedia care i-a schimbat viața acum cinci ani, în urma accidentului provocat de Mario Iorgulescu.

Pe 8 septembrie 2019, Mario Iorgulescu, fiul fostului președinte al LPF, a produs un accident rutier devastator pe șoseaua Chitilei, după ce s-a urcat la volan sub influența alcoolului și a drogurilor. Cu o viteză de 160 km/h, Iorgulescu a pierdut controlul mașinii și a izbit frontal autoturismul condus de Dany Vicol, care aștepta la semafor. Tânărul de 24 de ani a murit pe loc, lăsând în urmă doi copii orfani și o soție îndurerată.

Invitată în podcastul lui Gojira, Patricia a povestit despre durerea și lupta interioară care au marcat ultimii cinci ani din viața ei. Ajunsă văduvă la doar 21 de ani și cu doi copii mici, Patricia a împărtășit cum timpul a reușit să atenueze suferința, dar golul din sufletul ei a rămas neacoperit.

Patricia și-a exprimat, de asemenea, frustrarea față de justiția care, în opinia ei, a eșuat în a aduce dreptate în cazul soțului său. Ea a criticat vehement lipsa de consecințe reale pentru Mario Iorgulescu, care nu a ispășit nicio zi de închisoare după accident, în timp ce continuă să trăiască într-o clinică de lux din Italia.

„Am simțit efectiv că văd negru în fața ochilor”

„Nu-mi place să fiu victimă. Mie îmi place să fiu un om puternic în care să iau problema în piept. Adică să mă lupt cu problema aia. Eu n-am ieșit pe Tiktok să mă fac victimă. Eu am ieșit să-mi spun focul, durerea, stresul, că simțeam că mă doare burta de oftică pentru faptul că, după 5 ani de zile, Mario Iorgulescu a reușit să iasă în ghilimele, curat ca o basma albă și că n-are nicio zi de pușcărie făcută după moartea soțului meu”, a spus Patricia, exprimându-și indignarea.

Ea a dezvăluit că singura întâlnire pe care a avut-o cu un membru al familiei Iorgulescu a  avut loc în tribunal, când a interacționat cu tatăl lui Mario, Gino Iorgulescu, o experiență copleșitoare care i-a lăsat un sentiment de furie și neputință.

„Am simțit efectiv că văd negru în fața ochilor mei. Nu mai vedeam. (…) L-a văzut cineva oare pe Mario? Mario este în Italia bine-mersi într-o clinică – clinică între ghilimele. De fapt, este o vilă cu piscină cu tot ce trebuie, băutură, femei ca la el acasă. Nu l-am văzut eu, dar am știu din surse chiar de la TV”, a adăugat tânăra la podcastul menționat anterior.

Carla Adamescu
Carla Adamescu este un jurnalist cu experiență în domeniul social. A lucrat în presa locală și, ulterior, la publicații din Capitală. S-a mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
VIDEO. Se vinde o fostă vilă a lui Ceaușescu. Cât cere statul pe clădire, după...
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri...
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu...
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut...
Detaliul care a dus la prinderea criminalului din Brăila. Ce a început să facă după...
S-a transformat total în câteva luni: acuzată că a luat OZEMPIC pentru a slăbi! Vedeta...
Petruţa a plătit 12.000 de euro pe meditaţii şi a fost admisă pe poziţia 71....
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
Când și unde va avea loc înmormântarea lui Andrei Versace. Sicriul cu trupul neînsuflețit al...
Au peste 40 de ani, dar arată ca la 20. Ele sunt vedetele pentru care...
Cele mai ieftine SUV-uri cu transmisie automată. Care sunt rivalii lui DUSTER?
Războiul din Ucraina, ziua 881. Kievul primeşte în august 1,4 miliarde de euro din profiturile...
Obiceiul CIUDAT al lui Darwin! L-a ajutat să trăiască mai mult?
Adio, maestre! Marele actor s-a dus în ceruri. Era iubit și adorat de toți
Marele anunț pentru pensionari. Când vor primi bani în plus
Imagini din apartamentul în care Andrei Versace a fost găsit fără suflare. Ce se observă...
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace
Ce i s-a întâmplat Getuței Sterp în timp ce mergea la oi? Tânăra și soțul...
Fratele lui Andrei Versace rupe tăcerea după moartea lui: ”Nu a fost ucis, nu avea...
BANCUL ZILEI. Costică îl întreabă pe Mitică: –De ce porți verigheta pe mâna cealaltă?
Cum a plecat un medic român la război: Tată-meu mi-a dat sabia şi revolverul lui,...