Prima pagină » Actualitate » VREMEA. Fenomen meteo neobișnuit în Capitală! Ninsoare cu tunete și fulgere

VREMEA. Fenomen meteo neobișnuit în Capitală! Ninsoare cu tunete și fulgere

VREMEA. Fenomen meteo neobișnuit în Capitală! Ninsoare cu tunete și fulgere
VREMEA. Fenomen meteo neobișnuit în Capitală! Ninsoare cu tunete și fulgere

VREMEA. ANM a emis miercuri dimineață o prognoză meteo specială pentru Capitală, în care anunță că, începând din această după-amiază și pe timpul nopții va ninge, fiind posibile chiar și descărcări electrice.

VREMEA. Potrivit ANM, cerul se va înnora treptat, iar după-masă și la începutul nopții vor fi perioade cu averse, ninsoare și posibil descărcări electrice.

Vântul va sufla în general moderat, cu viteze de până la 35-40 km/h.

Temperatura aerului va fi mult mai scăzută decât în mod normal la această dată, astfel că maxima se va situa în jurul valorii de 5 grade, iar minima va fi de -4, -1 grad.

ANM precizează că va actualiza prognoza în funcție de evoluția și intensitatea fenomenelor meteorologice.

Prognoza meteo, 24 martie 2021. Vreme rece în toată țara, cu lapoviță, ninsori, și vânt intens

Vremea va fi deosebit de rece, în noaptea de marți spre miercuri (23/24 martie), cu precipitații și vânt. Vor fi ninsori și lapoviță în toată țara, iar rafalele vor avea viteze de 55 km/h. La munte va ninge și se va depune un nou strat de zăpadă.

Cod galben de inundații în România! Care sunt zonele afectate – HARTĂ

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis marți, 23 martie, un cod galben de inundații. Atenționarea este valabilă pentru râuri din județele Satu Mare, Olt și Teleorman.

Incendiile de vegetație în contextul schimbărilor climatice. Regiunile din Europa predispuse la incendii și ce se întâmplă în România

În România, cele mai multe incendii de vegetație au loc în perioada martie-aprilie, datorită practicilor necorespunzătoare de igienizare a terenurilor agricole, deși există prevederi legale pentru apărarea împotriva incendiilor pe timpul utilizării focului deschis la arderea vegetației. O acțiune iminentă în acest context este dezvoltarea unei culturi de siguranță, în cadrul căreia să învățăm cum să folosim focul într-un mod sustenabil.

Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții ... vezi toate articolele

Citește și