Prima pagină » Alegeri parlamentare » Cătălin Drulă, CAMPANIE ILEGALĂ pentru Elena Lasconi. Ce riscă fruntașul USR

Cătălin Drulă, CAMPANIE ILEGALĂ pentru Elena Lasconi. Ce riscă fruntașul USR

Cătălin Drulă, CAMPANIE ILEGALĂ pentru Elena Lasconi. Ce riscă fruntașul USR

Deputatul USR Cătălin Drulă continuă sâmbătă seara apelurile către electorat, pe facebook, subliniind importanța votului din 1 Decembrie, care trebuie să-i aducă Elenei Lasconi „o majoritate”. Fostul lider USR își asumă consecințele pentru încălcarea legii, care prevede că actuala campanie la parlamentare a încetat sâmbătă, 30 noiembrie, la ora o7.07. Poliția Română avertizează că orice acțiune de continuare a propagandei electorale poate fi sancționată cu amenzi cuprinse între 4.500 și 10.000 de lei.

Oameni buni, e pe bune, e adevărat, e real! Ajutați-ne să dăm mesajul cât mai departe, că propaganda lor e mai puternică și sunt mulți care au văzut minciuni odioase la TV”, comentează acesta pe contul său de facebook. El transmite și un îndemn de mobilizare la vot, pentru alegerile de mâine, motivând că Elena Lasconi are nevoie de „majoritate.

Campania electorală pentru parlamentare s-a încheiat oficial sâmbătă dimineața la ora 07:00, dar nu și pentru Cătălin Drulă, care se folosește de procesul de renumărare a voturilor, dispus de Curtea Constituțională, pentru a continua propaganda. Drulă – care este și candidat pentru Camera Deputaților, deschizând lista USR din județul Timiș, spune că ar exista informații potrivit cărora candidata USR la președinție, Elena Lasconi, înregistrează un avans în raport cu reprezentantul PSD, Marcel Ciolacu. Drulă cere ca mesajul său să fie distribuit de cât mai mulăt lume, învinuind PSD-ul de hoție, conform G4Media.

Conform Biroului Electoral Central, după încheierea campaniei electorale, este strict interzisă continuarea propagandei.

Aceasta include afişarea, distribuirea sau lansarea de materiale electorale referitoare la alegerile pentru Senat și Camera Deputaților, difuzarea de mesaje electorale prin orice format (audio, vizual sau mixt) pe ecrane digitale sau vehicule speciale, precum și îndemnarea alegătorilor să voteze un anumit candidat.

De asemenea, după încheierea campaniei, conținutul electoral publicat pe paginile de internet și platformele de socializare nu mai poate fi promovat activ.

Rene Pârșan a debutat în presă în 1992, reporter și redactor la Evenimentul Zilei. Între 1994 și 2010 a fost senior editor, editorialist, reporter și fotoreporter la ZIUA. A mai colaborat ca ... vezi toate articolele

Citește și