Ca în fiecare duminică, Gândul vă prezintă un banc savuros cu eternul și fascinantul BULĂ.
– Bulă, am fost la psiholog și m-a învățat un truc. Să stau în faţa oglinzii şi să repet „Nu mă doare capul!”. Și, astfel, am scăpat de durerile de cap. Nu vrei să te duci şi tu, poate îţi îmbunătăţeşti, totuşi, performanţele amoroase?
Se duce Bulă şi, când vine acasă, se duce în baie. Când revine, o dezbracă pe Bubulina, o aruncă în pat şi au parte de o distracţie de zile mari. Imediat, Bulă spune:
– Stai aşa, că vin imediat!
Se duce iar în baie, se întoarce şi o fac mai bine decât prima dată.
– Stai aşa, că mai vin o dată!
Se duce iar în baie şi Bubulina, curioasă să vadă ce se întâmplă, se duce după el. Îl urmăreşte în faţa oglinzii şi-l aude spunând:
– Bubulina nu este soţia mea, ea nu e soţia mea!
Nu este român care să nu fi auzit de Bulă, celebrul personaj pus mai mereu pe șotii, care aduce mereu buna dispoziție. este cel mai întâlnit personaj din glumele româneşti, dar cine este el, de fapt, și cum a apărut?
Bulă a apărut apărut în perioada comunistă, pe la începutul anilor ’60, ca o necesitate a oamenilor de a râde şi o modalitate de a ironiza regulile impuse de regimul ceauşist. Bulă a devenit faimos şi este considerat de unii chiar un erou naţional. În anul 2006, Televiziunea Română a realizat un concurs în care românii au votat cei mai mari 100 de români, iar Bulă a ocupat locul 59.
BANCUL ZILEI | Într-o noapte, Bulă sună speriat la 112: „Alo, Salvarea?!”
BANCUL ZILEI | „50 de lei, pentru două minute de muncă?”
BANC | Bulă și Ștrulă vor să treacă granița spre Ungaria, dar fără să-i prindă vameșii
BANC | Bulă merge la oftalmolog, care îi arată pe tablă literele: C Z W N O S T A X C Z
BANC | „Ți-am zis că, dacă se întâmplă ceva cu mine, poți să te întâlnești cu alte femei”
BANCUL ZILEI | „Buna papusha, te skot la un suk? Esty frumoasa fok”