Alfa Group a lansat Cloud9 Evolution, un proiect rezidențial premium amplasat în nordul Bucureștiului.

Publicat: 16/10/2024, 12:20

Dezvoltat pe o suprafață de 3,2 hectare, Cloud9 Evolution este un proiect rezidențial premium conceput în jurul noțiunii de comunitate, o oază urbană în cel mai mare cartier de business al Bucureștiului, în apropierea centrului comercial Promenada. Acest proiect rezidenţial va oferi locuitorilor mai mult decât un spațiu de locuit, va oferi un stil de viață cosmopolit cu o serie de facilități și beneficii.

Valoarea totală a investiției pentru Faza 2 a proiectului Cloud9 Residence este de 90 milioane euro, iar termenul estimat pentru finalizare este trimestrul al patrulea din anul 2026.

Clienții care optează pentru un apartament în Cloud9 Evolution vor avea de achitat un avans de 15%, iar investiția inițială este vizibilă într-un cont dedicat până la finalizarea proiectului și realizarea intabulării. Dacă legislația va suferi modificări, dezvoltatorul se va conforma noilor măsuri.

Cloud9 Evolution va avea la final un număr total de 612 apartamente de 1, 2, 3 sau 4 camere, peste 700 locuri de parcare, alei pietonale, zone verzi, locuri de joacă, spații comune și infrastructură, alături de o grădiniță și o școală, precum și un centru comercial. Proiectul se adresează celor care apreciază un stil de viață modern și care își doresc să facă parte dintr-o comunitate exclusivistă, să se bucure de confort într-un spațiu contemporan cu finisaje rafinate și cu dotări moderne de ultimă oră.

Cel mai mic apartament are 50 mp și cel mai mare are o suprafață de 390 mp, însă indiferent de suprafață toate apartamentele au dotări și finisaje ultramoderne.

„După succesul primului proiect Cloud9 finalizat în anul 2020, cu o comunitate de 800 de familii mulțumite, am gândit Cloud9 Evolution ca un proiect inovator, care a avut în vedere cerințele și tendințele actuale. Piața rezidențială a început să se maturizeze în ultimii ani, iar bucureștenii sunt consumatori educați, informați și știu ce își doresc de la o locuință”, a declarat Răzvan Brasla, CEO Cloud9 Residence.

Cloud9 Evolution înseamnă un nou concept de a locui, o nouă experiență de a trăi în București, un ecosistem rafinat și relaxat, unde clădirile sunt construite după standardele în materie de finisaje și materiale, certificate green.

Printre beneficiile oferite membrilor Cloud9 Evolution se numără grădiniță și școală, teren de sport și sală de fitness, loc de joacă, zone de promenadă, parc, zone de socializare (cafenea/ restaurant), curățătorie, zone comerciale de shopping, facilităţi pentru transport alternativ atât pentru transport în comun (metrou, RATB, tramvai), cât și individual, staţii de încărcare pentru maşini electrice, dar şi o parcare numeroasă pentru biciclete, motociclete.

„Trăim într-un oraș aglomerat, iar timpul și calitatea vieții sunt extrem de importante. Am demarat Cloud9 Evolution dorind să redefinim conceptul de locuire urbană, iar acest proiect va fi un reper pe harta orașului București prin designul și facilitățile oferite comunității. Ne-am dorit să oferim rezidenților Cloud9 Evolution mai mult timp pentru pasiunile lor și un timp liber de calitate. Astfel, facilitățile proiectului fac diferența și contribuie la un stil de viață activ și relaxat. Rezidenții vor avea în apropiere tot ce le trebuie pentru un stil de viață echilibrat și relaxat – de la spații urbane concepute pentru petrecerea timpului liber și socializare, până la unități de învățământ, magazine, loc de joacă, supermarket, curățătorie și alte beneficii și servicii”, a completat Răzvan Brasla.

Apartamentele din Cloud9 Evolution integrează elemente contemporane și funcționale unice, maximizând spațiul și lumina naturală, iar compartimentarea asigură un ambient perfect pentru relaxare. Dezvoltatorul a optat pentru tehnologiile moderne astfel încât să redefinească standardele de confort și eficiență energetică – fiecare apartament beneficiază de încălzire centralizată cu contorizare individuală, climatizare automată, sistemele smart home care facilitează confortul prin aplicații mobile.

Viziunea Cloud9 Evolution este de a redefini conceptul de locuire urbană, oferind nu doar un spațiu de locuit, ci și un stil de viață echilibrat în armonie cu nevoile lor. Astfel, acest proiect este un mix rafinat de design inovator, tehnologii moderne, calitate, confort și o varietate de facilități de top.

Divizia de imobiliare a Alfa Group are o experiență vastă cu peste 30 de ani în construcția si promovarea proiectelor rezidențiale și de business, livrând spații la cele mai înalte standarde de calitate, adaptate stilului de viață contemporan.

Creșterea organică a grupului a ajutat la construirea unui portofoliu de rezultate pozitive şi o reputație impecabilă, oferind în același timp servicii și solutii de ultimă generație legate de mobilitate, tehnologie și stil de viață. Cifrele vorbesc cel mai bine despre ceea ce au făcut în ultimii 5 ani – peste 1 milion de mp construiți în proiecte rezidențiale şi de business și peste 5.000 de apartamente vândute.

Cloud9 Evolution face parte din grupul antreprenorial Alfa Group care reunește mai multe companii de referință pentru industriile lor de profil, cele mai cunoscute fiind OSCAR Downstream (Petrol & Gaze), Akcent Development (Imobiliare) și Onix Asigurări (Asigurări de garanții corporate).

Toate companiile din Alfa Group sunt aliniate la aceeași viziune clară pentru un viitor mai bun prin inovație, transformare digitală, politici sustenabile, respect, bune practici și un management prudent.

Dacă duminică ar fi alegeri, tu cu cine ai vota?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Contre dure între Netanyahu și Macron privind fondarea statului Israel. „Un memento pentru președintele Franței”
Alexia Eram s-a despărțit de Mario Fresh pentru că O ÎNȘELA?! Ipoteza uimitoare care a...
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30...
18 dintre miile de soldați nord-coreeni trimiși să lupte în Ucraina ar fi dezertat. Forțele...
România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră
Donald Trump l-a făcut „gunoi uman” pe Sebastian Stan. Actorul român a răbufnit: „M-am săturat”
„Nu mai am putere”. Cum a supraviețuit bărbatul care a plutit 67 de zile pe...
PRIMELE IMAGINI de la nunta lui Theo Rose cu Anghel Damian Nu o să îți...
Scandal la Casa de Pensii! Zeci de pensionari s-au trezit cu pensia mărită după recalculare,...
Detalii tulburătoare în cazul copiilor dispăruţi ai lui Adrian Marțian. DGASPC avea ordin să-i preia,...
Detalii șocante despre eleva din Călărași moartă din cauza unei provocări: "Poate era obosită"
Kate Middleton a încălcat protocolul regal. Gestul total interzis pe care Prințesa de Wales l-a...
S-a renunțat la schimbarea orei. Ce face România la final de octombrie
Inginerii de la RAR au crezut că e o banală Dacia dar au avut o...
SUA anunţă un nou ajutor de 425 de milioane de dolari pentru Ucraina
Totul a fost MINCIUNĂ! Marele ADEVĂR despre Columb, aflat abia ACUM
Dispar banii cash? Ce se întâmplă cu plata în numerar. Schimbare în Europa
Ipoteza siluriană. A existat o civilizație avansată înaintea oamenilor?
Ce echipă a părăsit Asia Express, chiar înainte de cursa din Indonezia. Irina Fodor a...
„Îmi vine să plâng! Aici vreau să mor!” Florin Piersic, cu ochii plini de lacrimi,...
FOTO Nunta lui Theo Rose în imagini. "Așa cum am visat. Simplu și cu sens!"
Acuzații grave împotriva lui Kanye West legate de o petrecere organizată de P. Diddy! Fosta...
BANCUL ZILEI. Bulă: – Frate.. cum este în Anglia .. te-ai obișnuit să conduci cu...
Cât au scos din buzunare românii pentru vacanţele în afara ţării din această vară?