Carmistin ANGAJEAZĂ 600 de oameni pentru inaugurarea celei mai mari și moderne facilități de producție carne de pasăre din Europa de Est
Grupul Carmistin, unul dintre principalii producători de alimente din România și lider în ierarhia producătorilor de carne la nivel național, inaugurează, la Frâncești (Vâlcea), cea mai nouă și modernă facilitate de producție carne de pasăre din țara noastră.
Proiectul a fost demarat în anul 2022, în urma unei investiții în valoare de 80 milioane euro, înglobând tehnologii de ultimă generație și reprezentând astfel un reper în industria de profil, atât la nivel local, cât și regional.
În această perioadă premergătoare demarării producției în noua unitate, Carmistin desfășoară și cea mai amplă campanie de recrutare în județul Vâlcea, venind cu o ofertă de peste 600 noi locuri de muncă pentru posturi precum ingineri în industria alimentară, ingineri calitate, ingineri automatiști, mecanici, electricieni, instalatori, fochiști și foarte multe posturi de muncitori tranșare-ambalare, igienizare, stivuitoriști ș.a.
Pe lângă salariile motivante, din oferta Carmistin nu lipsesc facilități precum formarea și calificarea la locul de muncă sau asigurarea transportului și a unei mese calde pe zi.
Viitorii angajați vor face parte din echipa care va opera, practic, cea mai complexă unitate de producție de carne de pui pe care România o are în domeniu.
Odată cu inaugurarea noului abator de la Frâncești, Carmistin va deveni un jucător cu o poziție deosebit de importantă la nivel regional, fiind în măsură să satisfacă cererea venită în principal din piețele externe.
Proiectul de la Frâncești este parte din viziunea și direcția strategică a Carmistin din ultima perioadă, 2024 marcând un moment-cheie în evoluția Grupului, pe măsură ce își extinde capacitățile de producție și își urmărește angajamentul asumat pentru inovație, excelență operațională și sustenabilitate.
Planurile Carmistin pentru următorii 4 ani prevăd alte noi investiții de amploare, în valoare totală de peste 350 milioane euro în dezvoltarea și diversificarea portofoliului de produse La Provincia, cu scopul atingerii noului obiectiv strategic anunțat: consolidarea Carmistin, The Food Company.
Carmistin a fost fondată în urmă cu două decenii, având capital sută la sută românesc. Compania a dezvoltat simultan mai multe linii de business, cu obiectivul creării unui lanț complet integrat în ceea ce înseamnă producția locală de hrană.
Astăzi, Grupul Carmistin cuprinde peste 40 companii active în producţia de carne de pasăre și ouă, creșterea porcilor, creșterea bovinelor dar și în producţia de cereale, având peste 4.200 angajați. Având numeroase proiecte de dezvoltare aflate în derulare, Carmistin oferă permanent noi și interesante oportunități profesionale, în special în județele Vâlcea, Gorj și Prahova.