Comunicat de Presă BeHealthy Festival Bucuresti World Class

Publicat: 13/09/2024, 09:52
Actualizat: 13/09/2024, 09:55

Festivalul #BeHealthy București 2024: World Class continuă să investească în îmbunătățirea stilului de viață al românilor prin evenimente de health & finess deschise publicului larg!

București, 12 septembrie 2024 – World Class România anunță lansarea celei de-a doua ediții a Festivalului #BeHealthy din acest an, care va avea loc pe 14 septembrie 2024 la București, în Parcul Herăstrău, zona Roaba de Cultură. După succesul edițiilor de la Timișoara și Cluj, unde mii de participanți au celebrat un stil de viață activ și sănătos, capitala este pregătită să găzduiască în curând acest eveniment unic, care a devenit un fenomen în comunitatea de health & fitness din România încă din anul 2012.

„Festivalul #BeHealthy nu este doar un eveniment, este o Mișcare pentru Mai Multă Mișcare și un simbol al angajamentului nostru față de sănătatea și starea de bine a românilor. Prin această inițiativă, dorim să inspirăm cât mai multe persoane să facă mișcare, să adopte un stil de viață activ și să se alăture comunității #BeHealthy, care crește în fiecare an. Fiecare ediție a festivalului este un nou pas în călătoria noastră comună către o viață mai sănătoasă și mai activă. Anul acesta, festivalul vine cu o acțiune nouă, care arată preocuparea noastră pentru educarea noii generații în spiritul #BeHealthy: Cursa copiilor. O ocazie pentru cei mici să își descopere dragostea pentru mișcare și să facă, în același timp, fapte bune: taxa de participare la cursa copiilor este direcționată, în totalitate, către proiectele Dăruiește Viață, dedicate sănătății copiilor, a spus Kent Orrgren, CEO World Class Romania.

O noutate a evenimentului în acest an este #BeHealthy Kids Race, o cursă caritabilă destinată copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 12 ani, organizată în beneficiul Dăruiește Viață, Asociația care a construit Spitalul de la Marie Curie (inițiativa #NoiFacemUnSpital) și care continuă acum prin construcția primului Campus Medical Pediatric tot la Spitalul Marie Curie. Fiecare mic participant va primi o medalie, iar toate fondurile strânse vor fi donate pentru susținerea proiectelor de sănătate ale Dăruiește Viață. Reprezentanții Asociației vor fi prezenți în locație cu mai multe informații, jocuri interactive pentru copii și cadouri disponibile pentru cei care vor să facă un dar cu sens.

“Să faci mișcare este foarte important la orice vârstă, dar cu atât mai mult pentru copii, ca să te obișnuiești de mic cu o rutină sănătoasă. Ne bucurăm că WorldClass a ales proiectele Dăruiește Viață, către care vor merge fondurile obținute din înscrierile la cursa copiilor. Practic, copiii aleargă pentru copii. Noi am construit un Spital în care copiii cu boli grave sunt tratați în cele mai bune condiții și continuăm cu un Campus Medical Pediatric pentru toți copiii de la Marie Curie. Sperăm ca micii alergători să fie o inspirație pentru toți cei prezenți la festival”, a declarat Oana Gheorghiu, co-fondatoare Dăruiește Viață.

Festivalul #BeHealthy 2024 se adresează atât membrilor World Class, cât și non-membrilor rețelei de cluburi și piscine și oferă o varietate de clase de fitness, sesiuni de antrenament, workshop-uri și activități distractive pentru copii, toate gratuit. Evenimentul include competiții, premii și surprize, dar și activități educative pentru toți participanții. Membrii World Class vor beneficia de acces exclusiv la clase speciale, sesiuni de antrenament avansate și oportunitatea de a câștiga premii surpriză. Non-membrii vor avea ocazia să descopere beneficiile antrenamentelor sub îndrumarea experților World Class.

Toți participanții au șansa de a descoperi experiența de health & fitness all-inclusive oferită de rețeaua World Class: fiecare înscriere intră automat în tragerea la sorți pentru un abonament Gold la cluburile și piscinele World Class pentru un an întreg!

Accesul la festival este gratuit, însă locurile la clasele și activitățile organizate sunt limitate, astfel încât înscrierea prealabilă este necesară. World Class invită toți bucureștenii să se alăture acestei mișcări extraordinare, Mișcarea #BeHealthy, să se bucure de energia colectivă a comunității #BeHealthy și astfel să descopere puterea mișcării de a le transforma viața în bine.

Pentru mai multe informații și înscrieri, accesați www.worldclass.ro/behealthy-festival-bucuresti/ sau urmăriți noutăți despre eveniment pe paginile World Class de social media.

Tags:
Ruxandra Radulescu
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, și-a început cariera în funcția de redactor la MEDIAFAX și Antena 3. A evoluat mai mult

Dacă duminică ar fi alegeri, tu cu cine ai vota?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Culturistul „cel mai monstruos din lume” a murit la numai 36 de ani. Avea o...
Cine e femeia din casa lui Alexandru Ciucu. Afaceristul, vacanțe în Italia și Grecia alături...
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată...
Tensiuni în Canalul Mânecii. Navele de război ale Marinei Regale au urmărit nave militare și...
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda!...
Ce este ciclonul Boris și cum afectează România. „Sunt zone aflate deja în alertă meteorologică”
Fostă finalistă la Miss, ucisă ca în filmele de groază de soțul ei. Până și...
Avertizare meteo ANM de ploi torențiale de până la 80 l/mp. Harta zonelor afectate de...
Ciclonul Boris aduce val de frig şi ninsori în România. Va ploua în câteva ore...
"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța!...
Cine sunt femeile implicate în accidentul în care a murit Andrei Piedemonte, pilotul de curse....
A murit maestrul naiului din România! Artistul s-a stins din viață după ce a făcut...
Pe ce bandă circuli când întâlnești indicatorul „Inel principal”? Ce simbolizează acest semn
MApN: Programul de înzestrare a Forţelor Aeriene Române cu avioane F-35 intră în linie dreaptă
ULUITOR! Un posibil SEMNAL de la EXTRATEREȘTRI a ajuns pe Pământ
Boala care te lasă fără permis. NU îți mai reînnoiește permisul de conducere
Cumpărarea de vechime în muncă. Ce prevede noua lege a pensiilor
Din ce face bani ispita Maria Tebieș după Insula Iubirii. Cu ce se mai ocupă...
Ea este Denisa, românca stewardesă găsită moartă într-un apartament din Japonia. Avea doar 30 de...
Simona Gherghe, despre viața de mamă, cu doi copii. Ce reguli are prezentatoarea TV în...
Iulia Albu, ținuta ieșită din comun la un eveniment monden în Timișoara. Fashion editorul a...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Iubito, ce mâncăm azi? Bubulina: - Crize de nervi la grătar...
Cu bicicleta în jurul Pământului! În câte zile a traversat o femeie 21 de țări...