Proiectul ”Școala Profesională Metropolitană în sistem dual” | Altex susține și în anul școlar 2022-2023 pregătirea practică a elevilor

Proiectul ”Școala Profesională Metropolitană în sistem dual” | Altex susține și în anul școlar 2022-2023 pregătirea practică a elevilor

Altex asigură pregătirea practică a elevilor din școlile profesionale din București și în anul școlar 2022-2023. Altex a aderat, în anul 2021, la proiectul ”Școala Profesională Metropolitană în sistem dual”, demarat de Primăria Capitalei.

Ca și în anul 2021, elevii din două licee bucureștene – liceul ”Nikola Tesla” și Colegiul Economic ”Costin C. Kirițescu” – vor beneficia de un stagiu de practică în magazinele Altex, pentru specializarea comerciant-vânzător, burse lunare cuprinse între 500 și 800 de lei, premii de performanță și echipament de lucru, precum și posibilitatea de angajare după obținerea certificatului de calificare.

Continuăm să investim în tineri, în educație, pentru că doar astfel putem să contribuim la formarea viitorilor profesioniști. Implicarea Altex în sistemul de învățământ dual înseamnă nu numai pregătirea profesională a tinerilor în magazine, ci și motivarea acestora să-și dezvolte în mod continuu competențele, prin acordarea de burse lunare și premii de performanță. Acest lucru ajută la încurajarea inițiativelor și îmbunătățirii rezultatelor.

Importanța atribuită dezvoltării profesionale pentru elevii din școlile de profil constituie o baza solidă pentru deprinderea aptitudinilor necesare în vederea exercitării unei meserii, dar și a unui parcurs profesional cu posibilități de dezvoltare. Am aderat la programul susținut de PMB, «Școala Profesională Metropolitană în sistem dual» în anul 2021. Nu ne oprim aici și intenționăm să ne alăturăm programelor educaționale și din alte județe”, a spus Elena Cozianu, director HR Altex România..

Pentru noi, susținerea educației este o responsabilitate socială și ne implicăm activ. Cunoștințele, abilitățile și aptitudinile colegilor din echipa Altex au un efect direct asupra rezultatelor elevilor din program”

Elena Cozianu, director HR Altex România

Proiectul ”Școala Profesională Metropolitană în sistem dual în Municipiul București”

Proiectul ”Școala Profesională Metropolitană în sistem dual în Municipiul București” are ca scop creșterea performanței în pregătirea forței de muncă, satisfacerea nevoii de lucrători calificați din piața muncii, dar și asigurarea de locuri de muncă pentru tinerii interesați.

În Liceul ”Nikola Tesla”, Altex susține o grupă de elevi de clasa a-IX-a, care pe lângă stagiul de pregătire practică beneficiază și de o bursă lunară suplimentară, premii de performanță, dar și posibilitatea de angajare în cadrul companiei Altex, dar și o grupă de elevi de clasa a-XI-a, care au optat să continue stagiul de practică în cadrul companiei Altex și care vor susține, în vara anului viitor, examenul final pentru obținerea certificatului de calificare.

La Colegiul Economic ”Costin C. Kirițescu”, Altex susține o grupă de elevi de clasa a-IX-a, care funcționează în regim mixt. Și aceștia beneficiază de o bursă suplimentară, echipament de lucru, premii pentru performanță, precum și posibilitatea de angajare în cadrul companiei Altex, după obținerea certificatului de calificare.

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Se complică ancheta în cazul familiei din Suceava care a murit când se întorcea din...
Gabi Bădălău și Ramona Gabor, împreună după 15 ani! PRIMELE IMAGINI
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
Tragedie în Dolj! Un băiat de doar 11 ani a murit, iar sora și mama...
Un român a fost arestat în Grecia pentru că ar fi dat foc intenționat unei...
Telefonul banal care i-a adus moartea lui Gheorghe Băicuș, militarul care și-a pierdut viața în...
Vedeta, suspectată că a apelat la medicamente pentru a slăbi RAPID. Face furori cu noua...
Un bărbat de 45 de ani din Bucureşti şi-a infectat intenţionat iubita cu HIV. Individul...
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
Ies la lumină noi detalii în cazul accidentului din Suceava, în care au murit cinci...
Cod roşu de senzualitate! Vedetele au făcut spectacol în public pe plajele din România
IGPR: care este, de fapt, marja de toleranță a RADARULUI?
Tabloul complet şi programul sferturilor de finală de la UEFA Euro 2024
Au fost descoperite resturi din SCOARȚA PRIMORDIALĂ a PĂMÂNTULUI!
Teo Trandafir îl face praf pe Florin Salam: Regele României a murit!
Schimbări de ultimă oră anunțate de ANM. Fenomene ostile în România
Primele declarații ale soțului Ilenei Stana Ionescu după moartea actriței. Andrei Ionescu e sfâșiat de...
Un asteroid se apropie de Pământ! NASA a făcut anunțul cu puțin timp în urmă
Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat!...
Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este...
BANCUL ZILEI. Profesorul: - Bulă, dacă într-un măr sunt 3 viermi și tu mănânci unul,...
Oamenii de știință au descoperit originile fierului metalic de pe Lună
×