Dr. Adrian Streinu-Cercel, prima reacție după ce la Spitalul din Găești a început vaccinarea populației generale. “Există un protocol care trebuie citit și aplicat!”

Publicat: 06 01. 2021, 10:21
Actualizat: 06 01. 2021, 10:22

Dr. Adrian Streinu-Cercel a oferit prima reacție după ce s-a aflat că la Spitalul din Găești a început vaccinarea anti-COVID a populației generale, deși acest lucru era programat să înceapă abia în primăvară. Cunosctul medic precizează că există un protocol bine pus la punct, care trebuia citit și respectat.

Totodată, Dr. Adrian Streinu-Cercel subliniază că la Institutul “Matei Balș” din Capitală dozele de vaccin au ajuns potrivit normelor de siguranță impuse, și nu în cutii de pizza, cum s-a întâmplat în cazul spitalului din Slobozia.

Mi-e greu să spun acest lucru pentru că nu cunosc detalii despre transport. Noi am primit totul bine, la rece, ca la carte. Cred că ar trebui ca cineva să explice acest lucru. Noi la institut facem serii de câte cinci, dacă nu avem cinci persoane nu deschidem flaconul.

La noi sunt deja înscriși peste 1.500 de persoane să fie vaccinate. Există un protocol foarte bine pus la punct și foarte amănunțit. Trebuie să îl și citești și să îl și aplici” , a declarat medicul Adrian Streinu-Cercel.

Dr. Adrian Streinu-Cercel: “Nu am avut nicio reacție adversă după ce m-am vaccinat!”

În continuare, cunosctul medic a precizat că nu a avut nicio reacție adversă după ce i-a fost administrată prima doză cu ser anti-COVID.

M-am vaccinat pe 28, în prima tură. Nu mi-a crescut nimic, nu mi-a căzut nimic, mă simt foarte bine. Nu am avut nicio reacție” , a declarat Dr. Adrian Streinu-Cercel.

La centrul de la Spitalul Găești se vaccinează anti-COVID oricine dorește

Reamintim că la centrul de la Spitalul Găești se vaccinează anti-COVID oricine dorește, deși, potrivit protocolului, în primă fază doar cadrele medicale trebuie să beneficieze de ser. Anunțul a fost făcut chiar de managerul unității, Laurențiu Belușică (TOATĂ POVESTEA AICI).

Acesta refuză să arunce dozele de ser neutilizate, astfel că orice persoană, în limita stocului disponibil, poate fi vaccinată anti-COVID, deși imunizarea populației generale ar trebui să înceapă în primăvară.