Prima pagină » Coronavirus » Medic de la Spitalul Colentina, mesaj dur pentru nevaccinați: „Familiile lor caută tot felul de „pile”, ne sună disperați”

Medic de la Spitalul Colentina, mesaj dur pentru nevaccinați: „Familiile lor caută tot felul de „pile”, ne sună disperați”

Medic de la Spitalul Colentina, mesaj dur pentru nevaccinați: „Familiile lor caută tot felul de „pile”, ne sună disperați”

Laura Zarafin, medic ATI la Spitalul Colentina, spune că familiile celor aflați în stare gravă pe secția de Terapie Intensivă caută cu disperare tot felul de „pile” și se oferă să facă rost de tocilizumab, doar pentru a-i ajuta pe cei dragi să treacă peste boală.

“Mă gândesc la toti cei ce sunt acum în ATI la noi. Nevaccinați. Care nu cred în vaccin, mulți nu cred nici în medici.

Familiile lor caută tot felul de „pile”, ne sună disperați să ne întrebe dacă să facă rost de tocilizumab!

Mă întreb – oare acum cred în medici ?

Nu era mai simplu să se vaccineze ?

Cobaii au fost cei 40.000 de voluntari pe care s-au făcut testele și personalul medical din lumea întreagă, căci ei au fost vaccinați primii.

Există deja peste 6 miliarde de doze de vaccin anti Covid administrate și peste 3 miliarde de oameni vaccinați. Cum să mai spui că ești cobai?

Terapiile intensive din țările cu rată de vaccinare peste 75-85-90% sunt aproape goale.

La noi se stă în ambulanțe la coadă”, a scris Dr. Laura Zarafin, medic primar ATI, Spitalul Colentina, potrivit Ro Vaccinare.

„Avem pacienți tratați acasă cu vitamine, cu afectări pulmonare de 95%! Nu suntem criminali!”

Laura Zarafin spunea, într-o postare pe Facebook din aprilie 2021, că nu există niciun tratament-minune pentru COVID-19.

La ATI sunt internați pacienți tratați acasă cu diverse medicamente vehiculate în spațiul public și cu afectări pulmonare între 70 și 95%.

Medicul se adresa protestatarilor anti-restricții, spunându-le că sunt liberi să scandeze orice și să facă orice vor cu viața lor, „dar nu aveți libertatea de a ne încălca drepturile noastre”.

„Nu există tratament miraculos pentru COVID”

„De această dată vă spun categoric, puteţi să injuraţi şi să mă ameninţaţi cât doriţi – NU EXISTĂ TRATAMENT „MIRACULOS”. Avem în ATI pacienţi trataţi acasă cu claritomicină sau doxiclină sau azitromicină, aspenter si vitamine, cu afectări pulmonare între 70 si 95% NU SUNTEM CRIMINALI ”, scria medicul pe Facebook.

Silviu Bănilă este editor la GÂNDUL.RO și are o vastă experiență, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între ... vezi toate articolele