Adrian Naidin îi are alături pe Eugen Amarandei, la contrabas, Gabriel Bălașa, la percuție, și Sorin Zlat, la pian. Tradițional și de avangardă, „Pân’ la Rai” are sorginte clară din filonul tradițional românesc, pe care îl explorează cu geniu, îmbogățindu-i vigoarea originală cu nuanțe și subtilități contemporane. Artiștii dialoghează și interferează, trecând prin propriile experiențe și întâlniri muzicale, pentru a se regăsi în zona modernă, experimentală, specifică jazzului actual european, informează sursa citată.
Cu vocea sa deosebită și tehnica desăvârșită, Adrian Naidin i-a impresionat întotdeauna pe iubitorii de muzică. Adrian Naidin l-a inspirat pe regizorul grec Mihalis Kakogiannis, iar muzicianul leton Mischa Maisky, supranumit „Paganini al violoncelului”, îl numără printre cei mai talentați dintre ucenicii săi. Deși are o structură și o educație orientate spre clasic, violoncelistul Adrian Naidin a experimentat și alte limbaje, de la conceptele uneori abstracte ale jazzului contemporan până la world music și pop.
Adrian Naidin a urcat pe scena Teatrului Național din București, în spectacolul „Caramitru-Mălaele, câte-n lună și în stele”, pentru a modera duelul în versuri al celor doi actori.
Adrian Naidin a absolvit Liceul de Muzică „Sigismund Toduță” din Cluj-Napoca, la clasa profesorului Gabriela Todor, care a avut un rol uriaș și decisiv în formarea lui ca violoncelist, și Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, secția violoncel și muzică de cameră. Acesta a debutat în 1998 ca artist instrumentist la Opera Maghiară din Cluj-Napoca. Între 2000 și 2003 a colaborat cu Teatrul Național din București, pentru muzică de teatru. Din 2001, este membru al Orchestrei Naționale Radio din București.
Concertul de la Teatrul Odeon va dura o oră și 20 de minute, iar biletele costă 53 de lei și 26,50 lei.