Cunoscutul vlogger Ionuț Dima a făcut, într-un videoclip postat pe YouTube, un experiment, prin care a încercat să facă cea mai scumpă shaorma din România.
Deși nu sunt ingrediente clasice pentru o shaorma, aceasta conține, printre altele, trufe, caviar, icre de manciuria, vită angus prime, brânză cu mucegai, cartofi, roșii, salată și foiță de aur.
Pe lângă acestea, bineînțeles, se adaugă și sosurile obișnuite și castraveți murați, dar și piept de pui.
Vlogger-ul spune că toate ingredientele ajung la 1.000 de lei.
Din nefericire, însă, se pare că banii au fost aruncați pe fereastră, pentru că această combinație nu a ieșit deloc cum ar fi trebuit. „Am făcut cea ma scârboasă shaorma fără să vrem”, spune el.
Dorian Popa are propria lui rețetă de shaorma și vânzările lunare dovedesc că este foarte cerută de români. În special adolescenții vor să mănânce la fel ca Dorian Popa, unul dintre cei mai apreciați artiști ai momentului.
În 2023, chiar Dorian Popa vorbea despre ce trebuie să conțină shaorma Hatz, el dezvăluind că are în plan lansarea acestui produs.
Între timp, a și ieșit pe piață cu shaorma Hatz, iar succesul demonstrează tuturor că nu s-a înșelat investind pe această nișă. Citește mai mult…