Prima pagină » Diverse » Adio, zahăr! Îndulcitorul natural și sănătos, cu conținut scăzut de calorii, care poate fi pus în cafea

Adio, zahăr! Îndulcitorul natural și sănătos, cu conținut scăzut de calorii, care poate fi pus în cafea

Adio, zahăr! Îndulcitorul natural și sănătos, cu conținut scăzut de calorii, care poate fi pus în cafea

În acest articol, vom prezenta o alternativă atractivă la zahărul alb pentru cei care caută metode mai sănătoase de îndulcire a alimentelor. Cu toate acestea, din ce motive se crede că acest îndulcitor este mai benefic pentru sănătate?

Acest lucru se datorează faptului că este un zahăr din trestie care nu este rafinat, ci este cristalizat și centrifugat în loc să fie rafinat. Nu pierde melasa naturală pe care o are și care acoperă fiecare dintre cristale în acest fel. Acest lucru îl face mai maro. În continuare, vom discuta despre acest îndulcitor natural și sănătos.

Această procesare mai mică îi permite să-și păstreze culoarea maro și aroma distinctă, care amintește de caramel. Cu toate acestea, este foarte diferit de zahărul brun de calitate superioară și industrial. De aceea, multe dintre proprietățile zahărului brun sunt pierdute atunci când este rafinat. Când vine vorba de zahărul muscovado, aceste avantaje potențiale provin din modul în care este produs. Acesta menține, în principal, unele dintre caracteristicile minerale ale trestiei de zahăr care sunt prezente în mod natural. cum ar fi potasiul și fierul, precum și substanțe antioxidante precum polifenolii

Sursă suplimentară de minerale

Cu alte cuvinte, conținutul de minerale al zahărului muscovado este unul dintre principalele sale avantaje. Acest tip de zahăr are cantități mici de nutrienți precum potasiu, magneziu, fier și calciu. În comparație cu zahărul alb, care nu are aceste beneficii nutriționale, acesta poate fi o sursă suplimentară de minerale pentru o dietă sănătoasă. Cu toate acestea, nu ar trebui să fie considerat o sursă principală a acestor minerale.
În schimb, zahărul alb are un indice glicemic mai mare decât zahărul muscovado. Aceasta înseamnă că efectul său asupra glucozei din sânge este mai mic. Astfel, poate fi util pentru persoanele care doresc să-și controleze glicemia. Un indice glicemic mai scăzut poate ajuta la prevenirea creșterii de energie care vine după o lovitură puternică. În plus, te ajută să te simți săținut mai mult timp. În cele din urmă, zahărul muscovado este mai pur decât unele zaharuri procesate care pot conține aditivi și conservanți. De obicei, nu sunt adăugate substanțe chimice. Acest lucru îl face mai potrivit pentru cei care doresc să reducă consumul de produse procesate, potrivit heraldo.es.