Prima pagină » Diverse » Care este prețul unui MENIU complet de Crăciun la resturantul lui Cătălin Scărlătescu. Cât costă piftia, sarmalele sau friptura de porc

Care este prețul unui MENIU complet de Crăciun la resturantul lui Cătălin Scărlătescu. Cât costă piftia, sarmalele sau friptura de porc

Care este prețul unui MENIU complet de Crăciun la resturantul lui Cătălin Scărlătescu. Cât costă piftia, sarmalele sau friptura de porc

Chef Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați și exigenți experți în gastronomie, iar restaurantul său reflectă din plin faptul că pune accent pe calitatea mâncărurilor. Cu ocazia Crăciunului, celebrul bucătar pune la dispoziție un meniu tradițional delicios, ce poate fi comandat acasă în cazul celor care nu au avut timp să gătească. 

Restaurantul lui Cătălin Scărlătescu are un meniu variat pentru masa de Crăciun. Iată care sunt prețurile la preparatele tradiționale:

Aperitive:

  • Salata de boeuf cu carne de porc/pui : 75 de lei/kilogram
  • Salata orientală, disponibilă in doua variante: 450 g si 900 g: 35 lei – 50 lei / kilogram
  • Piftia de porc/pui, preparat disponibil in doua variante: 500g si 1kg: 55.00 lei – 94.00 lei
  • Salată de icre: 77 de lei – 500 de grame

Fel principal

  • Fritptura de porc la tavă: 64 de lei/500 de grame
  • Chiftele de porc, disponibil in doua variante: 500 g si 1 kilogram : 43.00 lei – 84.00 lei
  • Sarmale de porc, preparat disponibil in doua variante: 13 bucati, 27 bucati: 69.00 lei – 137.00 lei

Borș de curcan, 1,2L 3 portii, 2,4L 6 portii: 69.00 lei – 89.00 lei

Desert:

  • Cozonacul lui Chef Cătălin Scărlătescu, 99.00 lei – 900g
  • Chec cu lămâie, 400 de grame – 41 de lei
  • Chec umed, 350 de grame – 39 de lei

”Ce ar fi sărbătorile fără aroma preparatelor tradiționale? Pregătite artizanal, din ingrediente proaspete, 100% naturale, gata de livrare în ziua aleasă de tine. Bucură-te de gustul autentic al Crăciunului cu preparate delicioase by Chef Cătălin Scărlătescu.”, se arată pe chefsuperfood.ro.

FOTO: Facebook/Envato

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, și-a început cariera în funcția de redactor la MEDIAFAX și Antena 3. A evoluat în poziția de editor și reporter în cadrul ... vezi toate articolele