Cât au plătit doi turiști români pe o porție de păstrăv la grătar, una de sardine pane, limonadă, apă minerală și suc în Balcic
Bulgaria rămâne una din destinațiile preferate de români în acest sezon estival.
Recent, doi turiști români au fost în concediu în Balcic, unde au servit masa la un restaurant de lângă mare și au postat pe rețelele sociale poze cu preparatele pe care le-au mâncat și valoarea notei de plată.
Concediul din acest an a fost ceva mai scump față de anii trecuți, din cauza inflației.
Cât a costat masa românilor în Balcic
Turiștii români care au mâncat la un restaurant din Balcic s-au declarat însă mulțumiți de servicii și calitatea produselor comandate.
Aceștia au ales să comande o porție de păstrăv la grătar, o porție de sardine pane, o limonadă, o apă minerală și o Coca Cola.
Pentru toate acestea au achitat suma de 48 de leva, adică 122 de lei în bani românești. Ei recomandă tuturor să ia masa la localul respectiv.
„Prețuri astăzi (13 iunie 2023). O portie de păstrăv la grătar cu garnitură, o porție de sardine pane, sos usturoi, limonadă (cu lămâie și mentă proaspătă), apă minerală, o cola. Curs schimb 1€=1.93. Total de plată 48 leva. Servire ireproșabilă. #recomand”, este mesajul postat de unul dintre turiștii români, în grupul Forum Bulgaria de pe Facebook.
Ce a primit să mânânce o turistă româncă, la all-inclusive în Bulgaria: „Am ajuns direct la SPITAL”
Nu întotdeauna un concediu la all-inclusive în Bulgaria este cea mai bună alegere. S-a lămurit de asta o româncă, al cărei sejur în țara vecină a fost un coșmar.
De altfel, femeia povestește că nu va mai merge niciodată la bulgari, după experiența trăită acum.
Totul a început cu o rezervare la un cunoscut hotel din Sunny Beach, una dintre stațiunile luate cu asalt de românii care preferă turismul all-inclusive.
Într-o postare pe Facebook, femeia a povestit ce a pățit acolo și cum a ajuns să-și petreacă zilele de concediu la spital. De fapt, ea spune că vrea să-i avertizeze și pe alții ca nu cumva să pățească același lucru.