Prima pagină » Diverse » Ce conțin, de fapt, castraveții cornișon în oțet din Kaufland. Toți românii îi folosesc la salata Boeuf

Ce conțin, de fapt, castraveții cornișon în oțet din Kaufland. Toți românii îi folosesc la salata Boeuf

Ce conțin, de fapt, castraveții cornișon în oțet din Kaufland. Toți românii îi folosesc la salata Boeuf

Ce conțin, de fapt, castraveții cornișon în oțet din Kaufland? Murăturile nu lipsesc de pe masa de sărbători, iar atunci când vine vorba despre castraveții murați, aceștia se combină fabulos în tot felul de salate, mai ales în salata de boeuf.

Însă, cum rar mai găsești gospodine care să își prepare proprii castraveți murați, totul se cumpără din magazine. Dar tu știi ce conțin castraveții cornișon în oțet din Kaufland? Rețeta clasică de castraveți murați conține apă, însă cei cornișon în oțet din Kaufland mai au câteva ingrediente. Așadar, castraveții cornișon în oțet din Kaufland conțin: apă, sare, oțet, zahăr, aedei roșu chilli.


Cum se face salata boeuf, la care sunt imporanți castraveții murați:

Pentru ca salata să fie delicioasă, este nevoie de răbdare, însă se prepară ușor dacă ții cont de rețetă și de pașii pe care trebuie să îi urmezi.

Radu Anton Roman avea rețeta perfectă de salată de boeuf, rețetă pe care, din ferire, o putem găsi în cartea ”Bucate, vinuri şi obiceiuri româneşti”.

Ingrediente

700 grame de carne de vită (macră: muşchiuleţ, pulpă)
700 grame de cartofi (din cei care nu se fărâmă deloc la fiert)
300 grame de castraveciori muraţi în oţet (sau mai puţin, dacă sunt prea acri)
50 grame de mazăre boabe
2 gogoşari muraţi
3 morcovi mai mari
500 ml maioneză (cu sau fără lămâie) sare, după gust
câteva măsline pentru ornat.

Mod de preparare

Carnea se pune la fiert, până se rasoleşte. Cartofii se fierb şi ei, dar măsurat, să nu se pătrundă de tot. După aceea, se curăţă şi se lasă să se răcească. Mazărea, dacă e din cutie, o fierbi 5 minute; dacă e congelată, se fierbe până se înmoaie. Morcovii, curăţaţi bine, se fierb cam o jumătate de oră (sau chiar mai puţin), să fie mai tari. Castraveţii si gogoşarii se taie mărunţel. Se face apoi şi maioneza. Pe măsură ce legumele şi carnea au fiert şi s-au răcit, se taie şi ele mărunt.

Într-un castron se amestecă bine salata cu trei sferturi din maioneză. Se pune apoi salata muşuroi pe un platou, se rotunjeşte, se unge cu maioneza rămasă, iar gogosarul şi măslinele se taie feliuţe şi se ornează salata.

Elena Popescu iubește jurnalismul încă din adolescență, atunci când și-a descoperit pasiunea pentru scriitură. Primul job a fost la numai 21 de ani, când lucra ca reporter pentru un ziar săptămânal. ... vezi toate articolele