Prima pagină » Diverse » Ce mănânci, de fapt, când cumperi crema de brânză de la Milbona din supermarketurile Lidl

Ce mănânci, de fapt, când cumperi crema de brânză de la Milbona din supermarketurile Lidl

Ce mănânci, de fapt, când cumperi crema de brânză de la Milbona din supermarketurile Lidl

Unul din cele mai apreciate produse de la Lidl este crema de brânză de la Milbona. Ce conține, însă, acest „ajutor” de nădejde, nelipsit din frigiderele românilor?

Preparatul din brânză proaspătă de vacă de la Milbona, vândut de Lidl în România, este un produs tratat termic.

Conținutul de grăsime raportat la substanța uscată în cazul brânzei proaspete de vacă de la Milbona, vândută de Lidl, este de minimum 60%.

Ce mănânci, de fapt, când cumperi crema de brânză de la Milbona din supermarketurile Lidl

Ingredientele sunt: 100% brâznă proaspătă (lapte de vacă pasteurizt, cheag microbian, culturi lactice selecționate), sare.

A se păstra la o temperatură de până la minimum +10 celsius. A se consuma de preferință înainte de data de pe ambalaj.

După deschidere, crema de brânză Milbona se păstrează în frigider și se consumă în cel mai scurt timp.

Cantitatea netă a unei cutii de cremă de brânză Milbona este de 200 grame.

Sursa foto: M.G.

Ce mănânci, de fapt, când cumperi Salam Sinaia de la Cămara Noastră din supermarketurile Lidl

Salamul Sinaia de la brandul Cămara Noastră, comercializat de LIDL, este un produs extrem de popular în rândul clienților, îndeosebi în rândul celor pofticioși.

Însă puțini știu ce consumă atunci când aleg acest tip de salam.

Pentru că vorbim despre un produs din categoria mezelurilor, acesta NU este recomandat a fi consumat în cantități mari.

Ce conține, de fapt, salamul de biscuiți Tastino care se vinde la Lidl, în România

Salamul de biscuiți Tastino este unul din cele mai cumpărate produse dulci de la Lidl în România. Vezi ce conține acest deliciu.

Salamul de biscuiți, cu cocos Tastino vândut de Lidl conține următoarele ingrediente: 36% biscuiți (făină albă de grâu, zahăr, uleiuri vegetale (floarea-soarelui, palmier), sirop de glucoză, agenți de afânare: carbonați de amoniu, carbonați de sodiu, apă, sare iodată, acidifiant: acid citric, aromă, conservant: metabisulfit de sodiu), zahăr, apă, rahat (zahăr, amidon de porumb, glucoză, acidifiant: acid citric, arome, coloranți: curcumină, roșu sfeclă, clorofile și clorofinile), ulei de floarea-soarelui, agent de umezire: sorbitoli, cacao cu conținut redus de grăsime, arome, fulgi de nucă de coco, conservanți, sorbat de potasiu, acid sorbic, corector de aciditate: acid citric.

Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții ... vezi toate articolele