Prima pagină » Diverse » Cea mai rapidă metodă de curățare a vinetelor coapte. Ai nevoie doar de 3 obiecte

Cea mai rapidă metodă de curățare a vinetelor coapte. Ai nevoie doar de 3 obiecte

Cea mai rapidă metodă de curățare a vinetelor coapte. Ai nevoie doar de 3 obiecte

Te-ai gândit vreodată care ar putea fi cea mai rapidă metodă de curățare a vinetelor coapte? Există câteva trucuri la care ai putea apela, dacă îți dorești să fii mai eficient în bucătărie. Pentru cel de astăzi îți trebuie doar trei obiecte! Iată mai jos ce trebuie să faci!

Există o multitudine de trucuri care pot fi abordate în gospodărie pentru a ușura anumite activități. De pildă, în bucătărie, când vine timpul să pregătești anumite preparate specifice toamnei, există un truc ce te poate ajuta la curățarea legumelor. De data aceasta este vorba despre curățarea vinetelor coapte.

Cea mai rapidă metodă de curățare a vinetelor coapte

Pentru a curăța cât mai eficient și rapid vinetele coapte, poți apela la un truc simplu. Ai nevoie de trei obiecte – un tocător, un sucitor și folie de aluminiu sau folie alimentară. Pentru desprinderea rapidă a cojilor, vânăta coaptă se va înfășura în folia de aluminiu sau cea alimentară. Este esențial să îi îndepărtezi cotorul înainte, iar partea respectivă să nu fie acoperită de folie. Apoi, se va așeza pe tocător și se va presa cu sucitorul, până când miezul copt se desprinde de coajă. În acest mod vei reuși, de altfel, să nu faci prea mult murdărie în bucătărie și procesul de curățare a vinetelor coapte va fi mai facil.

Vezi și Toamna vine cu scumpiri record. Prețul LEGUMELOR va exploda din cauza secetei din această vară

Cea mai rapidă metodă de curățare a vinetelor coapte. Ai nevoie doar de 3 obiecte

Poți folosi o metodă foarte simplă pentru a curăța vinetele coapte / sursă foto: Pixabay

Vezi și Gustul AMAR din vinete, coșmarul gospodinelor! Ponturi de la cei mai mari bucătari

În curând, gospodinele vor merge la cumpărături pentru pregătirea preparatelor de toamnă. Printre acestea se numără și zacusca de vinete, un preparat tradițional consumat de mulți români. Pe lângă întregul proces de preparare, gospodinele trebuie să fie atente și la modul de depozitare. Înainte ca borcanele să fie umplute, acestea trebuie să fie sterilizate. Apoi, după umplerea lor, se vor înveli cu o cârpă groasă pentru două zile.

Sursă foto: Pixabay

A căpătat experiență în trustul Intact Media Group și a activat, ulterior, în echipa Kanal D. În 2019 s-a alăturat trustului Gândul Media Network, semnând articole în CIAO, VERDICT, CANCAN ... vezi toate articolele