Cu cât se vinde COZONACUL lui Cătălin Scărlătescu. Românii îl pot comanda acasă!
Unul dintre cei mai apreciați chefi bucătari din România, Cătălin Scărlătescu are o rețetă special de cozonac, cu care spune că merge la sigur. Clienții sunt mulțumiți și spun că face toți bani.
Care nu sunt puțini, însă, dar pentru o masa bogată de sărbători românii nu fac economii.
Cât costă cozonacul lui Cătălin Scărlătescu
Cătălin Scărlătescu este printre cei mai faimoși chefi bucătari din țară. Prețurile la restaurantul său sunt pe măsura renumelui și al valorii, dar gustul produselor merită, afirmă clienții.
De Paște, chef Scărlătescu are în ofertă o mulțime de produse tradiționale specifice acestei sărbători. Comenzile la X Chef by Cătălin Scărlătescu, restaurantul său, stau mărturie că românii apreciază mâncărurile juratului de la Masterchef Pro TV.
La loc de cinste în oferta de Paște regăsim pasca și cozonacul, care se vând la pachet și costă 200 de lei. Și, în ciuda faptului că prețurile sunt ușor piperate, cheful nu duce deloc lipsă de comenzi, mai cu seamă că pot fi comandate și vor fi aduse direct acasă!
Față de Crăciun, prețurile au crescut puțin, după cum se poate observa pe chefsuperfood.ro. Astfel, în decembrie 2023, un cozonac de 900 de grame era vândut cu 99 de lei. Acum, costă 200 de lei, dar vine la pachet cu pasca.
Ingrediente pentru cozonacul lui Cătălin Scărlătescu:
- Faina albă de grâu
- Zahăr
- Cacao
- Nucă
- Ciocolată neagră belgiană 55%
- Rahat
- Unt belgian 80% grăsime
- Lapte
- Ouă
Să mai precizăm și că, potrivit anunțului, cozonacul lui Cătălin Scărlătescu nu conține coloranți și conservanți.
„Pregătit după reteta lui Chef Catalin, cozonacul pastrează rețeta originală și gustul autentic românesc. Preparat numai cu ingrediente naturale premium si cu calități nutritive ridicate care dau savoare, cozonacul te va uimi cu abundența de nucă, ciocolată belgiană și rahat. Acesta este desertul perfect pentru masa de Sărbători”, garantează cei de la chefsuperfood.ro.
Ce ofertă de Paște are chef Scărlătescu
Din oferta de Paște nu lipsește nici friptura de miel, printre alte preparate tradișionale. Este ceva mai scumpă, ce-i drept – costă aproximativ 200 de lei pentru un kilogram!
Cui nu-i place friptura de miel poate opta pentru sarmale, de exemplu, care costă 137 de lei porția de …137 de bucăți.
Iar o oală de ciorbă de miel pentru masa de Paște are un preț de 117 de lei. Ciorba vine într-o oală de 2,4 litri, ceea ce înseamnă că este suficientă pentru ca o familie să își satisfacă pofta.
CITEȘTE ȘI: