Românii nu mai pun mare preț pe alimentația sănătoasă, așa că aleg să cumpere produse din supermarketuri care conțin mulți coloranți sau conservanți. Este și cazul crenvurștilor, care sunt consumați extrem de des, mai ales la micul dejun. Mulți nu știu să aleagă cei mai sănătoşi crenvurști. Experții în alimentație susțin că există anumite detalii la care trebuie să fim atenți pentru a-i alege pe cei mai buni.
Specialiștii în alimentație vin cu sfaturi prețioase.
Se știe că mezelurile nu sunt o opțiune sănătoasă, așa că medicii ne recomandă să le evităm pe cât posibil. În această categorie intră și crenvurștii, însă românii preferă să-i consume aproape zilnic. Plini de grăsimi, coloranți și aditivi alimentari, aceștia se regăsesc pe mesele tuturor. Deși sunt considerați dăunători pentru organism, nutriționiștii susți că există și crenvurști sănătoși.
Alexandru Cîrîc, directorul Institutului de Cercetare Alimentară, a explicat că cei mai buni crenvurști sunt cei cu… Citește AICI continuarea articolului: Care sunt cei mai sănătoși crenvurști. Aceste detalii sunt foarte importante.
sursa foto: Shutterstock