Prima pagină » Diverse » Cum să USUCI rufele umede pe care tocmai le-ai spălat, în doar 15 minute

Cum să USUCI rufele umede pe care tocmai le-ai spălat, în doar 15 minute

Cum să USUCI rufele umede pe care tocmai le-ai spălat, în doar 15 minute
Cum să usuci rufele umede pe care tocmai le-ai spălat, în doar 15 minute

Cu toții avem acasă o mașină de spălat, mai nouă sau mai veche, mai performantă sau mai puțin, însă, indiferent de tipul de mașină de spălat pe care îl avem, cei mai mulți dintre noi ne-am dori să reușim să uscăm cât mai rapid hainele, mai ales atunci când avem nevoie urgentă de ele și nu avem timp să așteptăm prea mult.

Sigur, mașinile de spălat de generație mai nouă sunt dotate cu funcții de uscare a hainelor, dar nu toate mașinile de spălat au asemenea funcție.

Iar cele care, totuși, o au, nu dau întotdeauna cele mai bune rezultate atunci când este vorba despre uscarea rufelor.

Deși achiziționarea unui uscător separat de mașina de spălat poate fi o opțiune, aceasta nu este la îndemâna oricui. Printre motive se pot număra lipsa posibilităților financiare sau chiar lipsa spațiului.

Ei bine, site-ul secretele.com vine cu un truc simplu care să vă ajute să vă uscați mai rapid hainele și lenjeria pe care numai ce le-ați spălat.

Acesta constă în introducerea unui prosop uscat și moale între haine, imediat după terminarea programului de stoarcere, apoi programarea mașinii de spălat astfel încât aceasta să ruleze un nou program de stoarcere.

Ideea este că prosopul respectiv, în timpul programului de stoarcere, va absorbi toată apa rămasă în rufele dumneavoastră.

Cât curent electric consumă o mașină de spălat într-o singură oră, de fapt

Te-ai întrebat, vreodată, cât curent electric consumă o mașină de spălat într-o singură oră, de fapt, și câți lei plătești în plus, la factura lunară? Ei bine, în medie, o mașină de spălat consumă 0.85 kWh.

Și, făcând o aproximare, o familie de 3 persoane folosește mașina de spălat de 2 ori pe săptămână, câte 2 ore. Asta înseamnă 4 ore pe săptămână, adică 14 ore / lună.

Într-o lună, consumul se ridică, așadar, la 14 ore x 0.85 kWh = 12 kW. Citește mai mult…

Autor