Prima pagină » Diverse » Cum strică gospodinele salata boeuf. Ingredientul care nu trebuie pus

Cum strică gospodinele salata boeuf. Ingredientul care nu trebuie pus

Cum strică gospodinele salata boeuf. Ingredientul care nu trebuie pus

Cum strică gospodinele salata boeuf. Există un ingredient care nu trebuie pus, altfel preparatul va fi compromis. Nimeni nu s-ar fi așteptat la „intrusul” din această rețetă tradițională.

Cum strică gospodinele salata boeuf, chiar înainte de Crăciun? Românii au făcut deja meniul pentru masa de sărbători, dar trebuie să fie foarte atenți când prepară delicatesa tradițională.

Salata de boeuf va ieși minunată, dacă se respectă anumiți pași, simpli, dar de bază.

Cum strică gospodinele salata boeuf. Ce să nu pui în ea

Ai nevoie de un kilogram de cartofi, 500 g de morcovi și 400 g de castraveți și gogoșari murați.

Cartofii și morcovii se fierb, la fel ca alte 450 de grame de carne de vită.

După ce s-au fiert ingredientele, trebuie tăiate cubulețe și se amestecă bine cu mâna sau cu o lingură de lemn, pentru a se combina toate aromele.

Folosiți carne de vită, nu de pui, dacă este posibil. Puțini știu că gospodinele riscă să strice gustul salatei boeuf, dacă pun carne de pui.

Secretul pentru cea mai bună salată boeuf. Cum prepară chef Florin Dumitrescu maioneza perfectă

Chef Florin Dumitrescu a dezvăluit secretul unei salate de boeuf delicioase. Ce truc folosește, de fapt, pentru a-i da gustul unic.

Salata de boeuf este un aperitiv tradițional de pe mesele românilor de Crăciun.

Preparatul este bun oricând, de Crăciun, Revelion sau Paște, fiecare gospodină având secretul ei în prepararea salatei. Chef Florin Dumitrescu are însă un truc unic.

Celebrul bucătar Florin Dumitrescu a oferit rețeta pe care o urmează strict pentru salata de boeuf și a dezvăluit „magia” din spatele produsului tradițional preferat de milioane de români.

Chef Florin Dumitrescu folosește, la salata sa de boeuf, următoarele ingrediente:

  • 4 ouă
  • 300g de pulpă de vită fiartă
  • 300 g de cartofi fierți
  • 150 g de morcovi fierți
  • 80 g de mazăre fiartă
  • 80 g de gogoșari murați
  • 80 g de castraveți murați
  • 400 ml de ulei de floarea soarelui
  • 2 linguri de muștar
  • 1 lămâie
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții ... vezi toate articolele