Elixirul natural care redă tinereţea, frumuseţea şi elasticitatea pielii. Cum se consumă acesta
Acest elixir natural ajută la încetinirea procesului de îmbătrânire cu doar patru ingrediente simple. Natura ne oferă tot ce avem nevoie pentru un corp tânăr și frumos.
Există multe metode naturale care ne pot ajuta să ameliorăm ridurile fine sau care ne redau strălucirea şi elasticitatea pielii. O astfel de rețetă are la bază ingrediente naturale care se găsesc în orice casă.
Vorbim, bineînțeles, de lămâi, miere, ulei de in şi usturoi, care combinate dau naştere unui elixir menit să ne îmbunătățească aspectul pielii, dar şi energia întregului organism.
Lămâile sunt o sursă minunată de vitamina C și un antioxidant excelent, esențial pentru tinerețea pielii care, de asemenea, ajută la funcționarea sistemului imunitar.
Mierea este un superaliment care are calități anticancerigene. În plus, este un puternic anti-bacterian, îmbunătățește imunitatea și oferă organismului niște nutrienți esențiali (niacină, riboflavină, calciu, fier, cupru, mangan, fosfor și zinc).
Uleiul din semințe de in este bogat în acizi grași Omega-3 și mai mulți lignani, o substanță chimică vegetală care luptă împotriva cancerului, mai mult decât orice alt aliment vegetal de pe planetă.
Usturoiul, denumit unul dintre cele mai sănătoase alimente din lume, este cunoscut că întărește imunitatea, îmbunătățește nivelul de colesterol nesănătos, încetinește îmbătrânirea celulară datorită antioxidanților puternici pe care îi conține și ajută la detoxifierea metalelor grele din organism, informează specialiştii de la beautytips4her.com.
Avem nevoie de:
- 2 lămâi ( una cu coajă, una fără coajă)
- 100 ml de ulei din semințe de in
- 500 de grame de miere
- 1 sau 2 caței de usturoi
Mod de preparare şi utilizare:
Mixați într-un blender usturoiul curățat şi lămâile. Apoi adăugați mierea şi uleiul de in şi amestecați din nou toate ingredientele. Turnați compoziția într-un borcan de sticlă pe care îl păstrați la frigider.
Luați o linguriță din acest amestec cu jumătate de oră înainte de masă, dar nu mai mult de trei ori pe zi.