Prima pagină » Diverse » Gina Bradea înlocuiește mielul de Paște. Secretul preparatelor delicioase de pe masa bucătarului

Gina Bradea înlocuiește mielul de Paște. Secretul preparatelor delicioase de pe masa bucătarului

Gina Bradea înlocuiește mielul de Paște. Secretul preparatelor delicioase de pe masa bucătarului

Gina Bradea înlocuiește mielul de Paște. Secretul preparatelor delicioase de pe masa bucătarului

Gina Bradea înlocuiește mielul de Paște

Celebra Gina Bradea a dezvăluit care va fi meniul de Paște.

Cea supranumită „Profa de gătit” nu va pregăti carne de miel, dar invitații nu vor rămâne nemâncați.

Gina Bradea este urmărită de tot mai mulți români pe rețelele de socializare, oferind cele mai bune rețete și sfaturi de „bucătărit”.

Mai este doar o lună până la Paște, iar românii se gândesc deja ce vor pune pe masa de sărbători. Pentru mulți dintre ei, drobul și mielul vor fi nelipsite, alături de ouăle roșii și cozonac.

Gina Bradea nu va pregăti însă miel, pe care îl va înlocui cu altă carne. La aperitiv, va pregăti salată de icre și salată Șuba, dar și platou cu legume.

Pe masă va așeza măsline, ouă roșii vopsite în coji de ceapă și drob de pui, dar și zacuscă de vinete.

Ca feluri principale, Gina Bradea va pregăti borș de găină cu tăiței de casă. Totodată, pentru felul al doilea, meniul include preparate la grătar.

“Grătar asortat cu mici, ceafa de porc, cârnați de casă, piept de pui, legume pe grătar, ciuperci umplute – sa aleagă fiecare ce vrea. La garnitură vom avea legume pe grătar si piure de cartofi sau cartofi prăjiți – ce vor dori copiii”, a scris Gina Bradea pe pagina de Facebook.

Gina Bradea pregătește și alte bunătăți

Pe masă va fi și o salată de sezon cu leurdă, salată verde, ceapă verde, spanac și ridichi, a mai spus celebrul bucătar.

Gina Bradea va mai pregăti și alte bunătăți: pască fără aluat cu brânză, pască cu ciocolată, ruladă Pavlova, lichior de casă, limonadă etc.

În familia Ginei Bradea nu se mănâncă miel de Paște, motiv pentru care a înlocuit această carne cu cea de găină, scrie fanatik.ro.

Sursa foto: Facebook / Pofta buna cu Gina Bradea

Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții ... vezi toate articolele