Gina Bradea ne arată cum să facem JUMĂRI perfecte. Secretul pe care nu mulți îl știu

Publicat: 03 12. 2024, 15:00
Gina Bradea ne arată cum să facem jumări perfecte

Gina Bradea este unul dintre cei mai apreciați bloggeri culinari. Are foarte mulți urmăritori, iar rețetele sale sunt adevărate opere în bucătorie, spun cei care o cunosc.

Acum, ea vine cu un sfat – cum să facem jumări perfecte, cu multă carne în ele.

Pentru a ieși ce vrem, este nevoie să cunoaștem bine carnea de porc fiindcă nu orice tip poate fi folosit, atenție!

Gina Bradea știe secretul jumărilor perfecte

Românii adoră bucătăria de iarnă, cu carne la garniță și jumări. Dar, pentru a avea preparate delicioase este bine să știm ce să cumpărăm de la piață.

Gina Bradea arată cum prepară ea jumările cu multă carne și a acceptat să dezvăluie, într-un videoclip, care este secretul pentru a obține un produs crocant și care să se topească în gură.

Riscul este să obținem jumări prea uscate.

Vedetă în spațiul online, Gina este superstar și în bucătărie. Are peste 660.000 de fani pe canalul de YouTube, iar de-a lungul timpului a împărtășit cu aceștia numeroase rețete.

Ca să obțină jumări perfecte, ea folosește doar carne fragedă, fleică de porc fără os.

„O jumară vrea cineva? Din aceea cu multă carne. Uitați-vă ce am eu aici! Piept de porc fără os sau fleică. Astea sunt de mâncat. Le mai las să scadă, dar să nu fie foarte uscate.

Uitați-vă ce minunăție! Aur curat. Mănânc și eu trei jumări, chiar dacă nu am voie, dar de poftă tot mănânc. Aur curat, floricele de porc”, a dezvăluit Gina Bradea într-un videoclip urcat pe TikTok.

Și, dacă tot facem dezvăluiri, Gina Bradea a arătat și cum putem avea murături gustoase și ferme, din acelea care îți lasă apă în gură. În cartea „Cămara cu bunătăți: secretele mamei Gina Bradea”, bucătăreasa recomandă să nu se adauge mai multă sare decât trebuie. Mai exact, o lingură cu vârf la un litru de apă!

CITEȘTE ȘI:

Gina Bradea dezvăluie secretul celor mai crocanți și aromați gogoșari pentru la iarnă. Atenție, nu se fierb!