ILUZIE optică virală exclusiv pentru genii | Găsiți lupul în maximum 18 secunde!

Publicat: 20 06. 2023, 20:30
Actualizat: 20 06. 2023, 20:45

De cele mai multe ori, iluziile optice ne ajută să ne testăm creativitatea și vigilența, fiind un exercițiu binevenit pentru creier.

În imaginea de mai jos, un lup este ascuns în peisaj.

Iluzie optică virală. Ai găsit lupul în cel mult 18 secunde?

Animalul se confundă atât de bine cu mediul înconjurător încât, se spune, numai geniile îl pot descoperi la timp. Iar acest „la timp” înseamnă 18 secunde, potrivit testului.

Acest test de imagine cu iluzie optică poate fi făcut de unul și de toți.

Aruncați o privire și găsiți lupul în pădurea încărcată de zăpadă în mai puțin de 18 secunde.

Iluzia optică pe care v-o prezentăm azi circulă pe Internet de mult timp și a devenit destul de populară. Tot ce trebuie să faceți este să găsiți lupul în pădure în timpul prevăzut și să câștigați „provocarea”.

Atenție, dintre toți cei care au încercat să găsească lupul în maximum 18 secunde, doar puțini au reușit! Procentul este de numai 1%, scrie jagranjosh.com.

Locația aleasă este o zonă de pădure cu zăpadă peste. A nins și animalele sunt ascunse în vizuinile lor, doar acest lup singuratic se plimbă în căutarea prânzului.

Iată câteva sugestii care să vă ajute:

  1. Lupul se uită fix la dvs;
  2. Încercați să priviți iluzia optică de sus în jos;
  3. Lupul nu este acoperit.

 

Sperăm că v-a plăcut testul de iluzie optică de astăzi. Pe site-ul nostru găsiți mai multe astfel de jocuri care vă stimulează imaginația si vă pun la încercare mintea.

Ce sunt iluziile optice

Iluziile optice sunt ca exercițiile pentru creier. Aceste teste fac oamenii să se întrebe despre ceea ce văd și ce percep. Uneori, testele de iluzie optică sunt folosite de psihiatri pentru a afla cele mai intime gânduri ale oamenilor pe care aceștia nu le exprimă în mod explicit.

Iluziile optice folosesc culoarea, lumina și modelele pentru a crea imagini care pot fi înșelătoare pentru creierul nostru sau care induc în eroare. Informațiile adunate de ochi sunt procesate de creier, creând o percepție care, în realitate, nu se potrivește cu imaginea adevărată.

Iluziile optice apar deoarece creierul percepe ceva despre care se așteaptă să fie acolo. Este din cauza inteligenței creierului. Da, ai citit bine. Uneori, a fi inteligent creează și iluzii optice.