INGREDIENTUL care nu trebuie adăugat în salata de boeuf, pentru ca preparatul să iasă delicios
Salata de boeuf este vedeta meselor de sărbători și există multe rețete după care poți să îl prepari, dar mai ales câteva reguli de care trebuie să ții cont neapărat. Există un ingredient care nu trebuie adăugat niciodată în salata de boeuf, dacă vrei să iasă delicioasă.
Mai exact, este vorba despre maioneza din comerț. Pentru a lega ingredientele și legumele fierte, este nevoie de un sos, iar acesta este, de cele mai multe ori, maioneza.
Multe gospodine, fie din lipsă de timp, fie pentru că este delicioasă, aleg să cumpere acest produs din comerț, gata preparat.
Dar, dincolo de faptul că este foarte nesănătoasă, are o textură care îți poate strica salata e boeuf. Însă, maioneza pregătită în casă, este cea mai potrivită în acest caz, mai ales că este densă și aromată.
Cea mai delicioasă rețetă de maioneză făcută în casă
Maioneza care se prepară în casă este mult mai delicioasă decât cea din comerț șientru a o prepara acasă, ai nevoie de doar câteva ingrediente: un gălbenuș de ou, puțin ulei și muștar.
Toate aceste ingrediente se amestecă în același sens, cu grijă, astfel încât să nu se taie.
După ce compoziția este omogenă, poate fi băgată cîteva minute în frigider și apoi se poate adăuga peste salata de boeuf, notează Spynews.