Prezent în emisiunea „Senzațional”, Kamara i-a povestit lui Dan Diaconescu cum a văzut un pentru prima dată un smartphone în anul 1984, pe când avea 8 ani și a mers cu părinții la Ambasada Guineei.
Kamara a relatat că fostul președinte al Guineei Sékou Touré era prieten bun cu bunicul său, dar și cu Nicolae Ceaușescu.
„O să spun o chestie din copilărie, puțin o știu și mi-a fost teamă multă vreme s-o spun pentru că eu vin dintr-o familie de politicieni, din partea tatălui meu. Fratele mai mare al bunicului meu, Musa Kamara a fost cel mai bun prieten al președintelui Guineei și anume Sékou Touré, care a luptat pentru eliberarea Africii,
Sékou Touré era prieten bun cu Ceaușescu. Când a venit în vizită în România, a fost la ambasada Guineei, unde mă ducea părinții că eram micuț, aveam un an, un an și ceva și, la un moment dat, el, când s-a întâlnit cu Ceaușescu, a zis: „Iată acesta este nepotul meu”, având în vedere că prietenul lui cel mai bun, și anume fratele mai mare al bunicului meu, era pentru el că un frate.” a precizat Kamara.
Artistul și-a amintit cu lux de amănunte experiența pe care a trăit-o la vârsta de opt ani, în 1984, când, în timp ce se afla la Ambasada Guineei, a văzut un telefon cu touchscreen, apărut oficial abia în 2007.
„N-am vrut să zic chestia asta multă vreme. Eram un băiețel de opt ani prin curtea președintelui, alergam. La un moment dat, mă rătăcesc de toți copiii și văd un domn în costum, la cravată, costum negru, cămașă albă, stătea și ținea ceva în mână și la un moment dat a dat play și a întors ecranul.
Ceea ce a fost și mai interesant este că cineva m-a luat și s-a uitat un pic îngrijorat, m-a băgat înapoi pe un hol și apare în fața mea președintele Guinei, îmbrăcat în alb. Când l-am văzut efectiv am împietrit. Mi s-a făcut așa pielea pe mine și zice: „ce faci pe aici, puștiule? Am făcut pe copilul.”, a conchis Kamara