Prima pagină » Diverse » Mămăligă vândută la dozator, invenția care i-a uimit pe turiști. Ce spun experții în bucătărie despre preparatul care curge printr-o țeavă

Mămăligă vândută la dozator, invenția care i-a uimit pe turiști. Ce spun experții în bucătărie despre preparatul care curge printr-o țeavă

Mămăligă vândută la dozator, invenția care i-a uimit pe turiști. Ce spun experții în bucătărie despre preparatul care curge printr-o țeavă
Ce se întâmplă dacă mănânci MĂMĂLIGĂ timp de o lună. Ce schimbare se produce în corpul tău, de fapt

Mămăliga nu doar că este înlocuitorul perfect pentru pâine, dar reprezintă un aliment extrem de gustos, pe care mulți îl apreciază. În România, străinii adoră să comande sarmale cu mămăligă la restaurante și mulți spun că n-au mâncat niciodată ceva asemănător.

Acum, mămăliga poate fi încercată direct de la dozator, o invenție care își propune să dinamiteze piața HoReCa.

Nu vorbim, însă, de România, o asemenea experiență poate fi trăită în altă țară.

Unde se vinde mămăligă la dozator?

Conceptul de mămăligă vândută la dozator a fost dezvoltat într-o țară importantă din Europa, iar acolo turiștii se declară chiar încântați de această invenție.

Mămăliga conține doar apă, mălai și puțină sare, așa că nu este un preparat dificil de făcut. Fiind sățioasă, poate fi servită la numeroase feluri principale, unde înlocuiește cu succes pâinea.

Ca să evite orice risc și situație neplăcută, când poate preparatul nu a ieșit așa cum trebuie, în Italia s-a inventat un aparat – dozator – care servește mămăligă.

Dar, cât de bună este mămăliga la dozator? Chiar dacă nu-i preparată la ceaun, tot are un gust de neuitat, spun ce-i care au mâncat. Aparatul special care o prepară nu doar că știe cum să dozeze cantitățile, dar niciodată nu dă greș, iar rezultatul face toți banii.

Experții în bucătărie dau asigurări că mămăliga la dozator este de-a dreptul perfectă.

Turiștii care comandă de la un fast food stradal primesc la caserole mâncare caldă, iar de la dozator își iau câte o porție de mămăligă, acolo unde combinația o cere. Mulți se bucură că au găsit o o alternativă mai rapidă de a lua masa în oraș.

CITEȘTE ȘI:

Cât a plătit acest bucureștean, în localul lui Mugur Mihăescu, pentru un singur ou ochi și o porție de mămăligă, cu brânză și smântână

Sfatul nutriționistului. Ce mâncăm în POST, astfel încât să nu acumulăm kilograme în plus

Ingredientul secret folosit de măicuțele de la Mănăstirea Prislop pentru o porție perfectă de sarmale de post. Oferă un gust deosebit preparatului

Laurențiu Teodorescu este un jurnalist cu experienta, care a debutat in presa scrisa din Romania in anul 2000. De-a lungul carierei, a colaborat cu mai multe publicatii, atat din presa scrisa, cat si ... vezi toate articolele