Prima pagină » Diverse » Nutriționistul Mihaela Bilic SEMNALEAZĂ pericolul din murături: „E important de precizat”

Nutriționistul Mihaela Bilic SEMNALEAZĂ pericolul din murături: „E important de precizat”

Nutriționistul Mihaela Bilic SEMNALEAZĂ pericolul din murături: „E important de precizat”
Sursa FOTO: Facebook Mihaela Bilic

E sezonul de pus murături, iar Mihaela Bilic spune când sunt aceste produse periculoase și mai ales pentru cine. Ea spune că murăturile sunt bune oricând, dar mai ales iarna, deoarece oferă organismului vitamina C de care are nevoie.

Deși murăturile pot fi periculoase pentru unele persoane, Mihaela Bilic le recomandă cu încredere. Ele ascund un pericol semnificativ, în special pentru cei care au boli cardiace sau tensiunea. Atunci când vorbește despre beneficiile consumului de murături, Mihaela Bilic spune că sarea poate provoca probleme grave de sănătate, așa că celor care au anumite afecțiuni li se recomandă să le reducă sau să le evite.

În special în timpul sezonului rece, murăturile sunt uimitoare. Asigură necesarul de vitamina C și este o sursă ideală de vitamina C. Puteți să le puneți în saramură, deoarece sunt probiotice care fermentează lactația.

„Recomand gogonelele, castraveciorii și varza murată. Pot fi consumate ca porții de legume sau ca salată. Este esențial ca persoanele cu hipertensiune sau probleme cardiace să se asigure că consumul de sare este excesiv. Cei care sunt conștienți de aceste probleme ar trebui să fie mai atenți la cantitatea de alimente pe care le consumă”, spune Bilic.

În plus, Mihaela Bilic a dezvăluit pentru fanatik.ro că murăturile nu prezintă nicio altă problemă, deoarece sunt lipsite de calorii.

Nutriționiștii nu sunt de acord cu fructele confiate; mai degrabă, iarna, fructele confiate sunt un alt preparat popular. Deoarece consumăm mai multe fructe din import în sezonul rece, mulți oameni aleg să păstreze fructele dulci uscate din natură. Mihaela Bilic distinge fructele confiate de fructele uscate. Cu alte cuvinte, „confiat” este un termen care se referă la fructele uscate care au fost fierte în zahăr. Conform nutriționiștilor, cea mai bună opțiune este să le uscați. Există mere, prune și caise. De asemenea, atunci când sunt deshidratate, sunt o opțiune excelentă pentru ronțăit, deoarece sunt puține calorii și sunt bune pentru a ne menține în formă.

Deoarece fructele confiate înseamnă fructe fierte în zahăr, prefer fructele uscate mai degrabă decât confiate. În ceea ce privește fructele, cel mai bine este să le uscăm pur și simplu, fără zahăr.