Orașul din România unde o casă cu 3 camere costă 8.500 de euro. Are grădină de 5.000 de metri pătrați și cadastru făcut
Într-o localitate din România îți poți cumpăra o casă cu 3 camere cu 8.500 de euro. Mai mult, proprietatea are o grădină de 5.000 de metri pătrați.
Se vinde casă de cărămidă, cu 3 camere, curte, grădină de 5.000 de metri pătrați și dependințe, cu doar 8.500 de euro.
Proprietatea are cadastrul făcut și se află în Satu Măru, comuna Tg Logrești, județul Gorj, pe Drumul Național Tg Jiu-Drăgășani.
Logrești, în Piemontul Oltețului
Logrești este o comună în județul Gorj, Oltenia, România, formată din satele Colțești, Frunza, Logrești-Moșteni, Măru, Popești, Seaca și Târgu Logrești (reședința). Comuna este situată în estul județului Gorj, la limita cu județul Vâlcea. Este situată în Piemontul Oltețului (parte componentă a Podișului Getic) la contactul cu Subcarpații Getici (limita subcarpaților trece la aproximativ 1,5 km mai la nord).
Coordonatele geografice ale comunei sunt: 44°55’ latitudine nordică și 23°42’ longitudine estică. Față de municipiul Târgu Jiu se află la o distanță de 40 km în linie dreaptă și de-a lungul drumului o distanță de 65 km, de asemenea se află la o distanță de 70 km față de municipiul Craiova și 80 km față de municipiul Râmnicu Vâlcea.
Satele sunt de tipul răsfirat-alungite (specifice zonei de deal). Relieful este dominat de numeroase culmi deluroase (la limita cu județul Vâlcea se află Dealul Muierii care se întinde până în apropierea orașului Craiova) printre care se înșiră luncile formate de râul Amaradia (râul are o lungime de 101 km, izvorăște din localitatea Roșia de Amaradia și se varsă în râul Jiu pe teritoriul orașului Craiova – cartierul Cernele) și afluenții ei: Seaca, Răchita, Strâmba. Râul are izvor de suprafață ceea ce determină și cantitatea de apă transportată să fie mică. Declivitatea apei este de 0,5%, lățimea albiei este de 50–60 m. De asemenea, apa este improprie consumului uman.
În comună se exploatează bogății ale subsolului petrol (Colțești). De asemenea s-a descoperit și un zăcământ de cărbune (lignit). Acesta fiind de calitate foarte slabă și la adâncime foarte mare.
La suprafața solului există rezerve de materiale de construcții (nisip și argilă), scrie ro.wikipedia.org.
Sursa foto: olx