Premii totale de 1 milion RON în 10 Turnee Finale organizate de Vlad Cazino

Premii totale de 1 milion RON în 10 Turnee Finale organizate de Vlad Cazino
Publicat: 25/06/2024, 11:26

În timp ce Turneul Final din Germania este în centrul atenției în această perioadă la nivel internațional, România are ceva în plus în materie de distracție: 10 Turnee Finale organizate de Vlad Cazino, cel mai șmecherific cazinou din online-ul românesc.

Premii epice în valoare totală de 1.000.000 de lei sunt gata să fie oferite participanților norocoși care acceptă provocarea vampirului Vlăduț, simbolul Vlad Cazino.

Mai exact, este vorba despre 5 săptămâni VLADtastice, cu câte un turneu de sloturi și cu câte un turneu cu jocuri de masă de cazinou cu dealer live. În total, 10 super turnee la sloturi online și în cazinoul live sunt pregătite pentru cei pasionați de astfel de divertisment pe internet. În plus, Vlad Cazino a rezervat sesiuni de happy hours și multe alte surprize pentru fanii săi.

Cum se pot câștiga premiile din cele 10 Turnee Finale la Vlad Cazino

Noua campanie promoțională Vlad Cazino (L1160657W000330 ONJN, 18+, Joacă Responsabil) cu turnee de sloturi online și jocuri de live cazino este dedicată atât jucătorilor existenți, cât și celor care abia acum descoperă universul distracției pe platforma de jocuri de noroc, licențiată pe plan local. Așadar, orice client Vlad Cazino, nou sau existent, are șanse la premii, dacă decide să urmeze mecanismul promoțional.

Participarea presupune, înainte de toate, acțiunea simplă de a opta în acest sens, în contul de utilizator, în secțiunea dedicată campaniei pe vladcazino.ro. Mai departe, la jocurile eligibile, dincolo de eventualele câștiguri existente în mod obișnuit, se pot acumula puncte pentru clasamentul turneelor în desfășurare. Extra premiile sunt acordate conform regulamentului și vor ajunge la sute de pasionați de jocuri de cazinou, în fiecare dintre cele 5 săptămâni VLADtastice.

Turneul de sloturi online aduce un joc dedicat în prim-plan – câte un slot diferit pentru fiecare turneu săptămânal. Spre exemplu, în prima sesiune de campanie, a fost selectat popularul slot online Temple Tumble. La finalul perioadei de turneu, 250 de jucători vor fi premiați în cadrul turneului săptămânii, pe baza clasamentului turneului, iar marele premiu este de 15.000 RON. O singură rotire norocoasă poate face diferența, aducându-ți o parte din fondul de premiere de 100.000 RON cash!

Turneul de live cazino are de asemenea pregătite premii de 100.000 RON Cash. Pentru șansa de a câștiga un premiu blanao de până la 15.000 RON cash, după ce ai optat pentru promoție, trebuie să joci de cel puțin 5 RON la oricare dintre jocurile selectate. Primii 200 de jucători cu cel mai mare rulaj vor împarți fondul de premiere. Punctele în turneu se calculează în funcție de sumele pariate, iar clasamentul acestui turneu determină câștigătorii premiilor puse în joc. Toate detaliile exacte despre participare, premii și modalitate de acordare a acestora sunt disponibile pe platforma Vlad Cazino.

Distracție pe bune pe terenul vampirului Vlăduț

Nu este nevoie să mergi până în Germania pentru a experimenta un turneu final și nici nu este necesar să te rezumi la a privi pasiv acțiunea de pe teren. În cazinoul lui Vlăduț, ești protagonist, ai șansa de a juca efectiv pentru distracție, faimă și premii. Deplasează-te pe terenul distracției, alege ofertele momentului și nu lăsa să-ți scape nicio extra facilitate din campaniile promoționale aflate în desfășurare!

Vlad Cazino, parte din Kindred Group, este primul cazinou online 100% românesc, bazat pe expertiza și prestigiul unui grup de renume internațional în sectorul jocurilor de noroc la distanță. De 6 ani, pasionații de astfel de resurse de divertisment au la dispoziție numeroase jocuri de sloturi online și experiențe epice în secțiunea de live cazino. Constant, Vlad Cazino lansează fel de fel de campanii promoționale, pentru a suplimenta distracția cu extra beneficii surprinzătoare.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Două surori din Italia au găsit o sumă uriașă în pivnița bunicului lor. Când au...
Rugăciunea pe care toți credincioșii trebuie să o rostească de Sfântul Petru și Pavel. Te...
FOTO. Imagini hot! Cum arată Doina, românca superbă care l-a cucerit pe milionarul olandez de...
Doliu în familia lui Edward Iordănescu! Vestea tristă vine la scurt timp după ce România...
GALERIE FOTO Doi soți britanici și-au vândut casa și au cumpărat un sat întreg în...
Decizie luată la comun pentru clienții de la ING, Raiffeissen, BRD și Banca Transilvania. Ce...
Imagini mult prea INDECENTE! Cum arată actrița de 57 de ani în costum de baie....
Reacţia unui turist din Eforie, întrebat de ce intră în mare, deşi e arborat steagul...
Detalii șocante despre măcelul din camera de hotel. Ce s-a întâmplat cu Alexandra: A fost...
Cum pot beneficia românii de umbrelă și șezlong gratuit pe plajele din Thasos. Oferta de...
Cod roşu de senzualitate! Vedetele au făcut spectacol în public pe plajele din România
Nemții au lansat „GARSONIERA” Dacia Duster. Pentru minimaliști – VIDEO
Peskov a dezvăluit ce făcea Putin în timpul dezbaterii Biden-Trump
S-a aflat ce s-a întâmplat cu LOCUITORII de pe INSULA PAȘTELUI! Experții au RECUNOSCUT!
Ajutor pentru românii de la BLOC. Statul plătește 750 lei. Banii până la 31 decembrie
Ce escrocherie! Infractorii au golit conturile cu un singur telefon
Anda Adam și Yosif Mohaci se căsătoresc religios. Primele imagini de la eveniment. Ce rochie...
Românii din vestul țării, în pericol! Medicii trag un semnal de alarmă. Boala care îi...
Ștefania se visează deja la cratiță, acasă la Cosmin! Ce planuri are concurenta atunci când...
Altercația violentă pe care ar fi avut-o Ștefan Bănică Jr. și Mihaela Rădulescu: "Risca să...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Bună ziua, televizoare color aveţi? Vânzătorul:- Bineînţeles!
De ce nu au mai debarcat trupele lui Hitler în Marea Britanie?
×