Prima pagină » Diverse » Rețeta de zacuscă a lui Chef Florin Dumitrescu. Cele 9 ingrediente utilizate pentru un gust autentic

Rețeta de zacuscă a lui Chef Florin Dumitrescu. Cele 9 ingrediente utilizate pentru un gust autentic

Rețeta de zacuscă a lui Chef Florin Dumitrescu. Cele 9 ingrediente utilizate pentru un gust autentic
Rețeta de zacuscă a lui chef Florin Dumitrescu. Cele 9 ingrediente folosite pentru un gust autentic

Chef Florin Dumitrescu le-a arătat gospodinelor o rețetă de zacuscă rapidă, iar pentru preparat a utilizat 9 ingrediente, pentru a-i oferi un gust autentic. De altfel, a arătat, pas cu pas, cum trebuie pregătit preparatul tradițional, pentru a ieși cât mai gustos. Iată mai jos, în articol, ingredientele folosite și modul de preparare!

Chef Florin Dumitrescu (37 de ani) a arătat gospodinelor cea mai rapidă și gustoasă rețetă de zacuscă. Pentru că ne aflăm în sezonul în care românii gătesc preparate tradiționale pentru a umple cămara și, desigur, pentru a se înfrupta din ele, juratul de la „MasterChef” a pregătit o rețetă de zacuscă care să se plieze pe gustul tuturor.

Pentru această rețetă de zacuscă, celebrul bucătar a utilizat 9 ingrediente. Modul de preparare este unul rapid, iar preparatul va ieși gustos și va cuceri întreaga familie. Chef Florin Dumitrescu a utilizat următoarele ingrediente:

  1. Un ardei kapia;
  2. O vânătă;
  3. O ceapă;
  4. 5-6 roșii cherry;
  5. Sare;
  6. Piper;
  7. Doi căței de usturoi;
  8. 2-3 frunze de busuioc verde;
  9. 2-3 linguri de ulei de floarea-soarelui.

Desigur, cantitățile pot varia, în condițiile în care doriți să preparați mai multe porții de zacuscă.

Vezi și Rețeta pentru cea mai delicioasă salată de vinete. SECRETUL lui Chef Florin Dumitrescu: „O pregătesc în cantități industriale”

Cum prepari cea mai bună zacuscă. Ingredientul care oferă rețetei un gust unic

Cum prepari cea mai bună zacuscă / sursă foto: Shutterstock

Vezi și REȚETA de chifteluțe pentru copii a lui chef Florin Dumitrescu. Sunt sănătoase și nutritive, iar fetițele lui le adoră

Cum se prepară această rețetă de zacuscă?

Cum se prepară cea mai rapidă și gustoasă rețetă de zacuscă? Vânăta și ardeiul kapia se coc pe o plită sau pe ochiul aragazului, apoi se curăță. Între timp, se vor toca usturoiul și ceapa. Ceapa se va pune la călit în uleiul de floarea-soarelui, apoi se adaugă usturoiul. Se călesc 2-3 minute, apoi se adaugă roșiile cherry tăiate în jumătăți și frunzele de busuioc. Se vor amesteca toate ingredientele. Vânăta și ardeiul kapia se vor toca cât mai fin, apoi se vor adăuga în tigaie, alături de celelalte ingrediente. Se adaugă condimentele.

Sursă foto: captură video / Shutterstock

Recomandarea video

Mediafax
Solstițiul de iarnă 2025. Ce se întâmplă în cea mai scurtă zi a anului
Digi24
Un fost judecător al CCR explică de ce „nu e posibil” referendumul în Justiție anunțat de Nicușor Dan
Cancan.ro
Pe ce dată trebuie să plătești factura la Digi RCS-RDS, pentru a primit 10% înapoi. Este valabil pentru toți abonații din România
Prosport.ro
Mădălina Ghenea, apariție de neratat. Imaginile care le-au tăiat respirația italienilor
Adevarul
Imagini virale dintr-un avion aproape gol. Doar șapte români au zburat spre Londra
Mediafax
Romanul din 1987 care a devenit bestseller peste noapte. A stârnit o adevărată revoltă!
Click
Ce spun psihologii despre oamenii care păstrează pungile, borcanele goale, hârtia de ambalaj „pentru orice eventualitate”
Cancan.ro
Ultimul mesaj postat de Mălina e tulburător: 'Dă-mi, Doamne, timp. Mai dă-mi un anotimp'
Ce se întâmplă doctore
Cum arată Narcisa Suciu la mai bine de 15 ani de când a plecat în Finlanda. De ce s-a reîntors în țară? E de nerecunoscut
Ciao.ro
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Promotor.ro
Mașini premium SH cu probleme. Expert: „Check engine aprins, beculețe care clipocesc...”
Descopera.ro
Caietele secrete ale unui mare om de știință au fost dezvăluite
Râzi cu lacrimi
BANCUL ZILEI. – Ce te doare, Bulă? – Mă doare buzunarul, dom doctor …
Descopera.ro
Care este orașul european „campion la mâncare”?