Prima pagină » Diverse » RISCURILE la care se expune un influencer care consumă carne crudă „în numele științei”

RISCURILE la care se expune un influencer care consumă carne crudă „în numele științei”

RISCURILE la care se expune un influencer care consumă carne crudă „în numele științei”

Un bărbat care a devenit cunoscut pe rețelele de socializare pentru că mănâncă produse animale crude stârnește numeroase controverse. Influencerul a susținut că efectuează aceste experimente „în numele științei” și a început să consume testicule de taur crude, susținând că acest lucru îi va crește nivelurile de testosteron.

A băut gălbenuș de ou sau lapte nefiert, a mâncat fleici de friptură, pește și piept de pui toate crude, iar acum a adăugat testiculele crude de taur la meniurile sale ciudate.

Conform Daily Star, un influencer care folosește experimente extrem de riscante pentru a-și atrage audiența susține, fără dovezi științifice, că consumul de testicule îi poate crește nivelul de testosteron.

Pe de altă parte, specialiștii în alimentație atrag atenția asupra riscurilor tot mai mari pe care le presupune consumul de carne crudă.

„Agenții patogeni comuni din carnea crudă includ Salmonella, Clostridium perfringens, E. coli, Listeria monocytogenes și Campylobacter. Simptomele bolilor de origine alimentară includ greață, vărsături, diaree, crampe abdominale, febră și dureri de cap”, avertizează medicii.