Prima pagină » Diverse » Românul care a RECUNOSCUT că nu face nimic la serviciu. Ce job are bărbatul

Românul care a RECUNOSCUT că nu face nimic la serviciu. Ce job are bărbatul

Românul care a RECUNOSCUT că nu face nimic la serviciu. Ce job are bărbatul

Un angajat din România a recunoscut pe o platformă online că petrece timpul într-un mod nefolositor la locul de muncă, afirmând că într-un an abia strânge 15 ore în care a lucrat cu adevărat. Mesajul său a atras atenția mai multor persoane care i-au oferit diverse sfaturi în comentarii.

„Nu fac nimic la locul de munca”, este titlul topic-ului deschis de un român platforma Reddit.

„Am aproape un an la actualul loc de muncă și nu fac absolut nimic. Stau toată ziua în birou pe telefon sau butonez calculatorul între 6 și 8 ore. Mereu când cer ceva de făcut mi se răspunde cu „nu ai ce face momentan”, „nu am timp să stau cu tine să te verific”, „dacă apare ceva îți dau să faci”. În total, cred că am muncit doar vreo 15 ore cumulate. Problema este că au început să se ceară rapoarte cu activitatea zilnică. Mereu când întreb ce să scriu în ele mi se răspunde cu „ce ai făcut în ziua aia”, adică nimic. Simt că pierd timp și nu mă dezvolt. Salariul e ok, e peste medie, dar nu mă ajută cu nimic dacă rămân cu aceiași ani și ani și ani și nu progresez profesional. Ce opțiuni am aici? Mă înfig și mă chinui pentru promovare și să pot să muncesc cum trebuie? Caut alt job? PS – e al treilea loc de muncă. La celelalte două aveam de lucru și făceam treaba bine și fără probleme”, a continuat acesta, scrie Romaniatv.net

Internauții au reacționat imediat

Comentariile au apărut imediat: „Bugetar?”, „Ne poți spune cât e salariul și dacă mai sunt locuri disponibile. Sună bine pentru al doilea job”, „Facem schimb? Sunt satul de condus”, „Citește pentru tine chestii interesante de pe urmă cărora să beneficiezi. Fie pentru locul de muncă, fie pentru următorul. Atâta timp cât ei sunt conștienți nu văd problema. Profită că după o să regreți”,  „Ceilalți colegi muncesc sau sunt în aceeași situație ca și tine?”, „În primul rând, întreabă-te dacă există șanse reale de promovare. Also, ceilalți colegi muncesc sau sunt în aceeași situație ca și tine? Că și dacă promovezi, poate ajungi în aceeași situație”.