Adrian Fetecău și colegii săi din ”Compania Teatrală Vouă” revin la Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase”. După ce, în luna martie, au susținut premiera spectacolului ”ȘCOALA DE AGENȚI”, vineri – 10 mai, la ora 19.00 – va avea loc o nouă reprezentație, în care momentele de umor alternează cu cele de parodii muzicale.
Pe parcursul acestui spectacol pot fi urmăriți actorii Jean Lemne, Andrei Necula, Florin Nan, Daniel Torje, dar și cantautorii Ovidiu Mihăilescu și Daniel Iancu, ultimul fiind chiar autor al hitului ”Vine valu’ , îmi ia calu’” și invitat special în spectacol.
Așadar, cei care doresc să râdă două ore, urmărind aventurile agenților Trifan, Vulcan, Prodan și Halagian – sub comanda ciudatului sergent Ciocan (Adrian Fetecău) – sau văzând în sceneta ”Primarul” cum au votat de 30 de ani românii și cum o vor face și anul acesta, sunt așteptați vineri seara la Teatrul „Constantin Tănase”.
Părinții pot veni liniștiți însoțiți de copii pentru că umorul celor din „VOUĂ” e unul lipsit total de vulgarități.
Grupul „Vouă“ a apărut în data de 8 martie 1982, fiind înfiinţat de câţiva studenţi din Facultatea TCM a Institutului Politehnic Bucureşti, sub conducerea lui Adrian Fetecău, secondat de Gelu Ocnaru şi Şerban Drăguşanu.
În luna mai a anului 1989, după ce se ajunsese deja să fie schimbate, pe sub mână, casete audio înregistrate clandestin la spectacolele Grupului, cu cele mai „tari” momente, VOUĂ a susţinut un spectacol în aer liber, între căminele Complexului Studenţesc Regie din Capitală, cu 10 000 de spectatori, cifră care vorbeşte de la sine despre notorietatea şi popularitatea la care ajunsese trupa în acel moment.
Grupul VOUĂ, care a suferit numeroase schimbări în componenţă, s-a axat pe muncă în televiziune, aşa cum au făcut şi celelalte grupuri de umor care au „explodat” după 1989. Formula VOUĂ a anilor ’90 este cunoscută pentru pastilele zilnice de la Antena 1, cea a anilor 2000 pentru sitcom-ul „Baronii” de la Naţional TV.
După 2010, VOUĂ a devenit „companie teatrală”, a început să îmbine apariţiile televizate cu spectacole din ce în ce mai dese, revenind la „uneltele tradiţionale” şi la „mediul tradiţional”, cel studenţesc.
În „companie” au revenit doi vechi mohicani din anii ’80, Ovidiu Mihăilescu şi Dan Caramihai, care asigură părţile muzicale ale spectacolelor. (alte detalii AICI)