Prima pagină » Diverse » Secretul pentru cea mai bună salată BOEUF. Cum prepară chef Florin Dumitrescu maioneza perfectă

Secretul pentru cea mai bună salată BOEUF. Cum prepară chef Florin Dumitrescu maioneza perfectă

Secretul pentru cea mai bună salată BOEUF. Cum prepară chef Florin Dumitrescu maioneza perfectă

Chef Florin Dumitrescu a dezvăluit secretul unei salate de boeuf delicioase. Ce truc folosește, de fapt, pentru a-i da gustul unic.

Salata de boeuf este un aperitiv tradițional de pe mesele românilor de Crăciun.

Preparatul este bun oricând, de Crăciun, Revelion sau Paște, fiecare gospodină având secretul ei în prepararea salatei. Chef Florin Dumitrescu are însă un truc unic.

Celebrul bucătar Florin Dumitrescu a oferit rețeta pe care o urmează strict pentru salata de boeuf și a dezvăluit „magia” din spatele produsului tradițional preferat de milioane de români.

Salată de boeuf a la chef Florin Dumitrescu

Chef Florin Dumitrescu folosește, la salata sa de boeuf, următoarele ingrediente:

  • 4 ouă
  • 300g de pulpă de vită fiartă
  • 300 g de cartofi fierți
  • 150 g de morcovi fierți
  • 80 g de mazăre fiartă
  • 80 g de gogoșari murați
  • 80 g de castraveți murați
  • 400 ml de ulei de floarea soarelui
  • 2 linguri de muștar
  • 1 lămâie

Salată de boeuf a la Chef Florin Dumitrescu. Mod de preparare

Carnea se fierbe întreagă într-o oală potrivită. După ce a fiert se scoate din oală și se lasă la răcit.

Se adaugă apoi legumele la fiert întregi. După ce au fiert se scot din oală, se lasă la răcit și se taie apoi cubulețe de aceeași dimensiune.

Mod de preparare maioneză: La cantitatea aceasta, se prepară maioneza de casă din două ouă care se lasă la frigider până la momentul finalizării rețetei.

După ce fierb și legumele, se taie carnea în cubulețe de aceeași dimensiune cu legumele.

Se amestecă toate ingredientele și se așază salata pe un platou sau într-un bol care de poate decora conform dorințelor familiei.

Chef Florin Dumitrescu are un truc pentru o salată de boeuf delicioasă

Rețeta de salată de boeuf a lui Chef Florin pare simplă, dar este complexă. El acordă mare atenție legumelor. Pentru o salată de boeuf apetisantă fiecare legumă se amestecă separat cu maioneză, primele fiind murăturile, pentru un gust acrișor.

Toate ingredientele pentru salata de boeuf trebuie să fie reci, atunci când se amestecă cu maioneza. Altfel, compoziția se va înmuia și salata se va strica, precizează Chef Florin Dumitrescu.

Sursa foto: youtube

Recomandarea video

Mediafax
O japoneză s-a „căsătorit” cu un personaj AI creat cu ChatGPT
Digi24
Vladimir Putin, anunț în fața a sute de jurnaliști despre negocierile pentru pace
Cancan.ro
Meteorologii Accuweather, anunț de ultimă oră: Pe ce dată vine iarna în București, de fapt
Prosport.ro
Loredana nu-și mai lasă soțul să muncească în Germania, deși e milionar, pentru că s-a plictisit de stilul de viață de acolo
Adevarul
Mierea miraculoasă din România, mai puternică decât unele antibiotice. Depășește în eficiență multe produse faimoase la nivel mondial
Mediafax
Temperaturi mai scăzute și precipitații ușor excedentare în mai multe regiuni ale țării în următoarele patru săptămâni
Click
Ce spun psihologii despre oamenii care păstrează pungile, borcanele goale, hârtia de ambalaj „pentru orice eventualitate”
Digi24
Reacția Turciei după ce forțele sale aeriene au doborât o dronă care a încălcat spațiul aerian
Cancan.ro
GESTUL făcut de nepoata Rodicăi Stănoiu, după a doua slujbă de înmormântare a fostului ministru al Justiției
Ce se întâmplă doctore
Cum arată Narcisa Suciu la mai bine de 15 ani de când a plecat în Finlanda. De ce s-a reîntors în țară? E de nerecunoscut
Ciao.ro
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Promotor.ro
Mașini premium SH cu probleme. Expert: „Check engine aprins, beculețe care clipocesc...”
Descopera.ro
Savantul care a riscat TOTUL pentru a salva omenirea
Râzi cu lacrimi
BANCUL ZILEI. – Ce te doare, Bulă? – Mă doare buzunarul, dom doctor …
Descopera.ro
Terra Amata, situl arheologic care spune povestea primilor ingineri ai Europei