A BĂTUT-O sau nu Johnny Depp pe Amber Heard?! Avem SMS-ul tulburător trimis de actor

A BĂTUT-O sau nu Johnny Depp pe Amber Heard?! Avem SMS-ul tulburător trimis de actor
Johnny Depp și Amber Heard
Publicat: 28/11/2023, 23:13
Actualizat: 28/11/2023, 23:20

Johnny Depp s-a îndrăgostit nebunește de Amber Heard, la scurt timp după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare, la „The Rum Diary/Jurnalul unui iubitor de rom”. Era căsătorit cu Vanessa Paradis, dar a decis să pună capăt relației sale de lungă durată pentru a-și arăta, fără să se ferească, sentimentele față de noua sa colegă de platou.

Însă, iubirea lor a fost martoră la cel mai crunt sfârșit, cu violență domestică, abuz fizic și acuzații de infidelitate! Mai mult, unele SMS-uri în care actorul își dorea moartea partenerii sale au devenit virale.

Amber și Johnny s-au căsătorit în 2015 și părea că totul merge bine, în timp ce actrița din „Aquaman 2” a povestit că îi plăcea să fie mamă vitregă pentru copiii actorului, Lily-Rose Depp și Jack Depp.

Dar totul s-a sfârșit când Heard a cerut divorțul, în mai 2016, și a obținut un ordin de restricție, acuzându-l pe Depp de violență domestică.

Johnny Depp a numit-o pe Amber Heard o „căutătoare de aur”

În timpul procesului din Virginia, care a avut loc anul trecut, Amber Heard a fost văzută afectată, în timp ce avocatul ei citea texte pe care Johnny Depp le-a trimis unuia dintre prietenii săi după despărțirea lor. Johnny Depp ar fi vrut-o pe Amber Heard moartă, conform textelor SMS devenite virale.

„Nu am nicio milă, nicio teamă și nici un gram de emoție pentru ceea ce am crezut cândva că a fost dragoste, pentru acest nivel scăzut, care caută aur, o duzină de cenți (…) Sunt atât de fericit că vrea să lupte cu asta”, a scris Johhny într-un mesaj, la trei luni după acuzațiile de violență domestică.

Într-un alt set de mesaje text, Johnny Depp i-a dorit moartea lui Amber Heard, în timp ce spunea: „Nu aș atinge-o nici măcar cu o mănușă nenorocită. Nu pot decât să sper că va acționa karma și va lua darul respirației de la ea”.

Johnny a recunoscut, totuși, că nu era mândru de textele sale, dar a susținut că era furios din cauza acuzațiilor pe care Amber le făcuse împotriva sa.

În timpul aceluiași proces, Amber Heard a susținut că Johnny Depp și-a împins fosta iubită Kate Moss pe scări. Mai târziu, supermodelul a respins acuzația, în timp ce a fost audiată ca martor în acest caz, scrie koimoi.com.

Verdict neașteptat în procesul Johnny Depp – Amber Heard. Jurații au decis că actrița a acționat cu „răutate” împotriva fostului soț

Depp a dat-o în judecată pe Heard pentru defăimare și îi cerea daune de 50 de milioane de dolari, în urma unui articol publicat The Washington Post în 2018, în care actrița s-a descris drept „o persoană publică, reprezentantă a violenței în familie”.

Deși numele lui Depp nu a apărut în articolul respectiv, actorul susține că a pierdut oportunități și roluri importante ca urmare a acestuia. La rândul său, Amber Heard l-a dat și ea în judecată pe Depp, cerând 100 de milioane de dolari.

Juriul de la conversatul proces de defăimare dintre Johnny Depp și Amber Heard a dat verdictul anul trecut, la începutul lunii iunie. Jurații i-au dat dreptate lui Johnny Depp și au susținut că afirmațiile făcute cu privire la acesta au fost „false”.

Conform juraților, Heard a acționat cu „răutate” împotriva fostului soț, iar juriul a decis și că Depp va primi 10 milioane de dolari în daune compensatorii și alte 5 milioane în daune punitive, relatează dailymail.co.uk.

Totuși, în verdictul juriului se arată că și Amber Heard a fost defăimată, însă nu de Depp, ci de avocatul acesteia, Adam Waldman. Prin urmare, ea urma să primească 2 milioane dolari în daune compensatorii, însă fără daune punitive.

FOTO – Netflix

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Filmul crimei din Brăila. Doctorița a fost ucisă în 33 de secunde. Cum a încercat...
LIDL, prima reacție după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele...
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate...
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut...
Restaurantele din Paris, pustii ca în pandemie înainte de Jocurile Olimpice. Proprietarii sunt furioși: „O...
DEZVĂLUIRI NOI | Ce au descoperit legiștii sub unghiile Marinei, dentista din Brăila. Cât ar...
Mantea și-a dezvăluit DIETA specială pe care o respectă! Arată fabulos la 38 de ani
Dentista Marina Gavril ar fi fost ucisă la comandă. Luni a fost înmormântată în R....
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
„Zici că noi alegem președintele în America” Dan Negru vorbește despre prioritățile românilor după anunțul...
Au peste 40 de ani, dar arată ca la 20. Ele sunt vedetele pentru care...
Cele mai ieftine SUV-uri cu transmisie automată. Care sunt rivalii lui DUSTER?
Oamenii de ştiinţă sunt uimiţi de „oxigenul întunecat” din adâncurile oceanului Pacific
Eveniment RAR deasupra Antarcticii! S-a întâmplat BRUSC
Interzis la volan! Legea care se aplică în toată România. Vei fi reținut pentru 24...
Imagini din apartamentul în care Andrei Versace a fost găsit fără suflare. Ce se observă...
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace
Cât au plătit Tavi Clonda și Gabriela Cristea pentru o cursă de la aeroport la...
Cine sunt părinții lui Andrei Versace și cu ce se ocupă? Povestea unui imperiu imobiliar...
BANCUL ZILEI. Costică îl întreabă pe Mitică: –De ce porți verigheta pe mâna cealaltă?
Telescopul Hubble urmărește materia întunecată din galaxii cu ajutorul stelelor