Prima pagină » Diverse » Showbiz » Care a fost PRIMUL SALARIU al lui chef Florin Dumitrescu. Ce a făcut cu banii

Care a fost PRIMUL SALARIU al lui chef Florin Dumitrescu. Ce a făcut cu banii

Care a fost PRIMUL SALARIU al lui chef Florin Dumitrescu. Ce a făcut cu banii
Care a fost primul salariu al lui chef Florin Dumitrescu

Chef Florin Dumitrescu  a dezvăluit care a fost primul său salariu. De asemenea, acesta a spus și ce a făcut cu banii respectivi. 

Chef Florin Dumitrescu este cunoscut din postura de jurat la show-uri culinare de mare succes. Acesta a fost jurat la ”Chefi la cuțite”, de la Antena 1, iar în prezent este jurat la ”MasterChef”, emisiune difuzată de postul de televiziune Pro TV.

În plan personal, chef Florin Dumitrescu este căsătorit cu Cristina Sima, împreună cu care are două fetițe, Ava și Mia. Mihai Georgescu, Miță de la Bere Gratis așa cum mai este el cunoscut, este nașul lui chef Florin Dumitrescu.

Chef Florin Dumitrescu a dezvăluit, pentru okmagazine.ro, care a fost primul său salariu și ce anume și-a cumpărat din banii respectivi.

Care a fost primul salariu al lui chef Florin Dumitrescu. ”Mi-au mai rămas bani doar pentru două drumuri cu taxiul”

”În 2002, primul meu salariu era de 3 milioane și o sută de mii, adică 310 lei. La vremea aceea însemna 100 de dolari. Țin minte că din primii bani mi-am cumpărat un tricou original de la Jordan și mi-au mai rămas bani doar pentru două drumuri cu taxiul. Cam asta s-a întâmplat cu primii mei bani, din primul meu salariu. Dar trăiam din tips, pentru că făceam 100 de lei pe săptămână din tips. Și atunci nu era chiar atât de grav”, a mărturisit chef Florin Dumitrescu.

”Viața mea la 17 ani, când eram bucătar în două restaurante și elev la școala de bucătari, era destul de palpitantă. Începeam job-ul, trebuia să fiu în bucătărie undeva la ora 12, dar de la ora 8 trebuia să fiu la școală și de regulă întârziam la prima oră. Iar din toată gașca aia de 30 de inși câți am fost înscriși la cursul respectiv, eu sunt singurul care a rămas bucătar. (…) Cred că singurele restaurante în care nu am lucrat în perioada respectivă și în care mi-aș fi dorit să ajung să lucrez erau restaurantele de hotel. Era restaurantul de la Hotel Intercontinental, unde șeful bucătăriei era maestrul Gheorghe Vătafu, și cel de la Hilton, unde mi-aș fi dorit foarte mult să lucrez. Adică mi-aș fi dorit să intru în zona asta de hotel, cu gândul de acum, cu mentalitatea de acum. Dar în vremea aceea am lucrat cam în toate cârciumile bune”.

Recomandarea video

Mediafax
Alarma medicilor: Boala care revine și amenință bebelușii
Digi24
Avionul premierului slovac a fost puternic avariat pe aeroportul din Bruxelles: „Nu se mai poate zbura cu el”
Cancan.ro
BREAKING | Wiz Khalifa, condamnat în România la 9 luni de închisoare cu executare!
Prosport.ro
Loredana nu-și mai lasă soțul să muncească în Germania, deși e milionar, pentru că s-a plictisit de stilul de viață de acolo
Adevarul
Detaliul din biroul lui Vladimir Putin care a dat de gol o nouă minciună a propagandei Kremlinului
Mediafax
Sărbătorile dăunează grav sănătății. Ce probleme medicale riscă românii în această perioadă
Click
Ce spun psihologii despre oamenii care păstrează pungile, borcanele goale, hârtia de ambalaj „pentru orice eventualitate”
Digi24
Guvernul va achita o datorie veche de peste 30 de ani către SUA, pentru un credit folosit la importul de bumbac
Cancan.ro
A început războiul pentru averea Rodicăi Stănoiu! Moștenitorii surpriză, care i-au luat fața Puișorului
Ce se întâmplă doctore
Vremea se schimbă radical înainte de sărbători! Care sunt zonele în care va ninge abundent de Crăciun
Ciao.ro
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Promotor.ro
Un român a mers ani de zile cu o Toyota hibrid, dar nu i-a făcut niciun schimb de ulei: „Am crezut că e electrică”
Descopera.ro
Savantul care a riscat TOTUL pentru a salva omenirea
Râzi cu lacrimi
BANCUL ZILEI. ION: – Părinte, am voie să mă uit după femei cu posteriorul mare?
Descopera.ro
Care este gradul de ocupare în hotelurile din România de Crăciun și Revelion?