Care a fost PRIMUL SALARIU al lui chef Florin Dumitrescu. Ce a făcut cu banii
Chef Florin Dumitrescu a dezvăluit care a fost primul său salariu. De asemenea, acesta a spus și ce a făcut cu banii respectivi.
Chef Florin Dumitrescu este cunoscut din postura de jurat la show-uri culinare de mare succes. Acesta a fost jurat la ”Chefi la cuțite”, de la Antena 1, iar în prezent este jurat la ”MasterChef”, emisiune difuzată de postul de televiziune Pro TV.
În plan personal, chef Florin Dumitrescu este căsătorit cu Cristina Sima, împreună cu care are două fetițe, Ava și Mia. Mihai Georgescu, Miță de la Bere Gratis așa cum mai este el cunoscut, este nașul lui chef Florin Dumitrescu.
Chef Florin Dumitrescu a dezvăluit, pentru okmagazine.ro, care a fost primul său salariu și ce anume și-a cumpărat din banii respectivi.
Care a fost primul salariu al lui chef Florin Dumitrescu. ”Mi-au mai rămas bani doar pentru două drumuri cu taxiul”
”În 2002, primul meu salariu era de 3 milioane și o sută de mii, adică 310 lei. La vremea aceea însemna 100 de dolari. Țin minte că din primii bani mi-am cumpărat un tricou original de la Jordan și mi-au mai rămas bani doar pentru două drumuri cu taxiul. Cam asta s-a întâmplat cu primii mei bani, din primul meu salariu. Dar trăiam din tips, pentru că făceam 100 de lei pe săptămână din tips. Și atunci nu era chiar atât de grav”, a mărturisit chef Florin Dumitrescu.
”Viața mea la 17 ani, când eram bucătar în două restaurante și elev la școala de bucătari, era destul de palpitantă. Începeam job-ul, trebuia să fiu în bucătărie undeva la ora 12, dar de la ora 8 trebuia să fiu la școală și de regulă întârziam la prima oră. Iar din toată gașca aia de 30 de inși câți am fost înscriși la cursul respectiv, eu sunt singurul care a rămas bucătar. (…) Cred că singurele restaurante în care nu am lucrat în perioada respectivă și în care mi-aș fi dorit să ajung să lucrez erau restaurantele de hotel. Era restaurantul de la Hotel Intercontinental, unde șeful bucătăriei era maestrul Gheorghe Vătafu, și cel de la Hilton, unde mi-aș fi dorit foarte mult să lucrez. Adică mi-aș fi dorit să intru în zona asta de hotel, cu gândul de acum, cu mentalitatea de acum. Dar în vremea aceea am lucrat cam în toate cârciumile bune”.