Cât CÂȘTIGĂ, de fapt, angajații lui Chef Cătălin Scărlătescu. „Nu le dau bani, le dau…”

Publicat: 12 06. 2023, 20:38
Actualizat: 12 06. 2023, 20:41

This browser does not support the video element.

Invitat în podcastul „Fain & Simplu” al lui Mihai Morar, juratul de la „Chefi la cuțite” Cătălin Scărlătescu (50 de ani) a vorbit despre relația cu angajații săi.

De câțiva ani, producătoarea Mona Segal l-a ales pe Cătălin Scărlătescu drept unul din cei trei chefi, pe lângă Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, care să schimbe percepția asupra bucătăriei în societatea românească, dar puțină lume știe cum a început cariera sa în televiziune…

„Tu o să fii cel mai iubit bucătar din România!”, i-a spus Mona Segal.

Cătălin Scărlătescu a mărturisit că a avut restaurantul închis cât s-a filmat „Chefi la cuțite”, pentru că, deși spune că are angajați foarte buni, n-a dorit să-i lase singuri, fără ochiul său vigilent.

„Eu nu m-am jucat cu munca. Eu nu am avut în viața mea o zi de concediu medical. Și nu mai este vorba de pasiune, ci pur și simplu îmi pasă. (…) Nu poate să meargă bucătăria fără mine. Eu am avut restaurantul închis cât s-a filmat «Chefi la cuțite». Sunt trăsnit rău. Știu că ar funcționa, doar că trebuie să găsesc omul ăla care să înțeleagă exact poezia pe care i-o spun eu”, a povestit Cătălin Scărlătescu.

El a dezvăluit că muncitorii săi nu au pauză, nu au voie cu telefon și nici să iasă la fumat în timpul programului de muncă.

„În restaurantul meu nu va exista salariu. Nu le dau bani. Eu nu le dau bani, le dau procente. Dă-mi posibilitatea să-ți dau cât? 10.000? De ce mi-ai luat, măi, doar 10.000? Ia 20.000, ia 30. Ia tu mult, că dacă iei tu mult, am și eu mult. Îți dau posibilitatea să fii coproprietar în restaurantul muncit de mine, construit de mine, clădit de mine. Și atunci, fiind cumva și al tău, te interesează mult mai mult ca farfuria care iese să fie superbă, fantastică. Nu mai ai voie la greșeli”, a spus Cătălin Scărlătescu în podcastul Fain & Simplu al lui Mihai Morar.

VEZI AICI PODCASTUL INTEGRAL: