Prima pagină » Diverse » Showbiz » CÂT COSTĂ carnea vândută de Vlad Miriță de la ferma sa. ”Am mai crescut anumite prețuri”

CÂT COSTĂ carnea vândută de Vlad Miriță de la ferma sa. ”Am mai crescut anumite prețuri”

CÂT COSTĂ carnea vândută de Vlad Miriță de la ferma sa. ”Am mai crescut anumite prețuri”
Cât costă carnea vândută de Vlad Miriță de la ferma sa

Vlad Miriță, în vârstă de 42 de ani, are o fermă unde crește animale, iar carnea o comercializează. ”Am mai crescut anumite prețuri”, a spus artistul.

Vlad Miriță este cunoscut ca tenor, dar și ca artist pop. Acesta este căsătorit cu Maria Natura, împreună cu care are un băiețel, Iustin.

Artistul este și om de afaceri, având o fermă la Târgoviște, unde crește animale și păsări, iar carnea o comercializează.

Cât costă carnea vândută de Vlad Miriță de la ferma sa. Un curcan întreg de de 9 kilograme- 630,00 lei

„Vara asta, spre deosebire de alți ani, se vinde bine și carnea de porc. Dacă, anii trecuți, se vindeau mai bine curcanul și puiul, acum chiar fiind în plin sezon de curcan, vara asta sunt cereri mari și la carnea de porc, vânzările sunt în tandem cu carnea de pasăre. Am mai crescut anumite prețuri, nu la tot, și progresiv, de vreo două ori, și cel mai mult la produsele de tip Premium, la cele mai solicitate, piept de pui, ceafă la porc, mușchiuleț”, a declarat Vlad Miriță pentru click.ro.

Acestea sunt câteva dintre prețurile pentru produsele comercializate de Vlad Miriță de la ferma sa: ceafă porc-74,80 lei/ 400 de grame, piept curcan (bucăți mari)-104,30 lei/700 g, cocoș de curte-164,70 lei/2,7 kg, un curcan întreg (tranșat) de 9 kilograme- 630,00 lei, micii de Chindia vită-porc- 81,00 lei/ kg, șorici pârlit tradițional-19,50 lei (TVA inclus)/200 g, mușchiuleț porc-82,00 lei/ 400 g, ouă de găină de țară proaspete-24,94 lei/ cofraj cu 10 bucăți, porc pășunat Ferma Soarelui întreg (carcasă) -4.000 lei/80 kg, carne tocata porc-36,40 lei/700 g, carne de lucru-39,00 lei/ kg , cârnați afumați simpli-46,40 lei/400 g.

„Noi facem produse Premium, iar felul în care creștem păsările și porcii este total invers față de cum procedează industria. Prin urmare, și prețurile sunt pe măsură, noi ne adresăm unui public care e dispus să plătească un produs de foarte bună calitate, nu să îl sature de la ora 12.00 la 17.00, ci să îl hrănească, cu adevărat, să îi ofere organismului sănătate, să îi întărească sistemul imunitar”, a mai spus artistul.

 

A debutat în presă la începutul anilor 2000. Este absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității București și a colaborat, de-a lungul anilor, cu numeroase publicații naționale ... vezi toate articolele