Chef Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai cunoscuți bucătari profesioniști din România, iar serviciile sale nu sunt deloc ieftine, după cum ne puteam aștepta.
Însă trebuie să știți că puteți apela la serviciile sale pentru evenimente importante, cum ar fi o nuntă, doar că pentru aceasta va trebui să scoateți o sumă destul de mare de bani din buzunar.
Meniul poate fi ales de nuntași, fie că este vorba despre unul tradițional, unul modern sau chiar combinații între acestea, notează a1.ro.
Recent, Scărlătescu a fost prezent la Galați, la un eveniment care încurajează gătitul în aer liber. Organizatorul evenimentului, Marius Adam, a declarat că chef Scărlătescu a încasat, la ultima nuntă la care a participat în calitate de bucătar, aproximativ 6.000 de euro adică 30.000 RON cu tot cu TVA. Chef Cătălin Scărlătescu s-a dus tocmai până în Galați pentru a găti un meniu de nuntă.
„Onorariul d-lui Cătălin Scărlătescu a fost de 5.250 de euro, fără TVA. Acesta este tariful standard al lui chef Scărlătescu pentru a participa la un eveniment. Deci da, dacă adăugăm și TVA-ul, onorariul dumnealui a ajuns la 30.000 de lei. Dar noi considerăm că au meritat aceste onorarii atât chef Scărlătescu, cât și ceilalți chefi prezenți vineri și sâmbătă, pentru că evenimentul a fost un succes.
Lumea a venit în piață, s-a simțit bine, cei de la Piețe Galați și-au promovat cu această ocazie cea mai mare piață din Galați, așa că toată lumea a fost mulțumită. Contribuția noastră, a firmei Autentic Events, a fost de 50.000 de lei, pe lângă suma de 50.000 de lei alocată de Piețe Galați. Prin urmare, putem spune că bugetul evenimentului a fost de 100.000 de lei.
La acest eveniment, ca de altfel la toate evenimentele pe care le organizăm și în alte orașe din țară, am venit cu parteneri comercianți după noi, cărora le percepem o taxă de participare. La Galați am venit cu 12 comercianți… Nu, nu a fost nimeni din Galați între cei 12, au fost doar parteneri de-ai noștri cu care mergem și la alte evenimente în țară”, a spus Marius Adam.