Cât de GREU i-a fost Ozanei Barabancea în carieră. ”Am întâlnit oameni care m-au umilit foarte mult”
Ozana Barabancea, în vârstă de 53 de ani, a avut parte de numeroase greutăți de-a lungul carierei sale. ”Am întâlnit oameni care m-au umilit foarte mult”, a spus aceasta.
Ozana Barabancea este o apreciată artistă lirică. Este cunoscută publicului telespectator și din postura de jurat la emisiunea „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, prezentată de Alina Pușcaș și Pepe. În ultima perioadă de timp, vedeta a trecut printr-o transformare radicală de look. Ozana Barabancea a slăbit spectaculos după ce și-a făcut o operație de micșorare a stomacului.
În plan personal, Ozana Barabancea a fost căsătorită cu Sorin Terinte, un pianist extrem de bine cotat. Din mariajul cu acesta, Ozana Barabancea are doi copii, un băiat care se numește Andrew și o fată, Gloria.
Artista a vorbit despre parcursul său în muzică și despre greutățile pe care le-a întâmpinat într-un interviu pentru revista Unica.
Cât de greu i-a fost Ozanei Barabancea în carieră. ”Și eu am îndurat multe palme după ceafă”
„Viața mea în muzică nu a fost numai lapte și miere. Am întâlnit oameni care m-au umilit foarte mult …) La master am fost colegă cu fiul meu, el la licență, eu la master, era o chestie foarte interesantă. Vorbeam despre profesorii ăștia care umilesc. Școala smerește. Dacă iei acest examen al smereniei ai o mare satisfacție, dacă nu-l iei, ai o mare frustrare, eu le-am avut pe amândouă”, a mărturisit aceasta.
Artista a explicat și cu ce obstacole s-au confruntat copiii săi pe parcursul studiilor:
”Sunt profesori care le dau în cap și au fost. Eu nu am fost niciodată să zgârii pe la ușă. Eu am aflat târziu că au fost profesori care au umilit-o pe fiica mea. Fiul meu era mai direct, îmi spunea. Băieții sunt altfel. Fiica mea a fost mai orgolioasă. Și acum sunt profesori care încearcă să-i minimizeze. (…) Prefer să fie oameni cu meserie decât vedete cărora li se urcă orgoliul la cote prea înalte. Așa se întâmplă când ești vedetă, din păcate, ți se urcă la cap și asta dăunează grav sufletului.
Am preferat să le dau o pâine în mână. I-am învățat să facă muzică, nu să fie vedete. Vedetismul poate apărea sau nu în timp, dacă meseria lor se transformă în carieră, dar trebuie muncă și putere să înduri. Și eu am îndurat multe palme după ceafă, dacă vreți, dar sunt persoane cărora trebuie să le mulțumesc că m-au învățat muzică”.