Prima pagină » Diverse » Showbiz » Ce dietă are Adda după ce a aflat că suferă de boala Lyme. ”Regim antiinflamator țin”

Ce dietă are Adda după ce a aflat că suferă de boala Lyme. ”Regim antiinflamator țin”

Ce dietă are Adda după ce a aflat că suferă de boala Lyme. ”Regim antiinflamator țin”
Ce dietă are Adda după ce a aflat că suferă de boala Lyme

Ada Alexandra Moldovan, cunoscută profesional ca Adda, a dat detalii despre regimul pe care îl are după ce, în urmă cu ceva timp, a fost diagnosticată cu boala Lyme.

 

Adda este căsătorită cu Cătălin Rizea, împreună cu care are un copil. Adda și partenerul ei de viață au participat în cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”, de la Antena 1, fiind una dintre cele mai controversate echipe din competiție. În prezent, Adda este implicată în proiectul ”Te cunosc de undeva”, de la postul de televiziune Antena 1, unde face echipă cu Radu Bucălae.

De ceva vreme, vedeta se confruntă cu probleme de sănătate. Artista a fost diagnosticată cu boala Lyme. Artista a dat detalii, pentru revista Viva, despre regimul alimentar pe care îl are în prezent, după ce a fost diagnosticată cu boala respectivă.

 

Ce dietă are Adda după ce a aflat că suferă de boala Lyme. ”Nu comandăm niciodată mâncare”

 

”Mai am o perioadă lungă de tratament. Regim antiinflamator țin. Fără zahăr, fără gluten, lactate cât mai rar și puțin. Cât mai puține alimente procesate din magazine. Carnea, din sursă sigură și foarte rar. Aproape 90% gătit doar acasă. Nu am nicio aplicație. Nici nu știu cum se comandă mâncare. Apă multă, vitamine, ceaiuri. Un regim de viață cât mai sănătos pentru corpul meu”, a explicat Adda.

Artista a afirmat că atât ea, cât și soțul și copilul lor încearcă să aibă o alimentație cât mai sănătoasă.


”Mâncăm cât mai sănătos și simplu. Foarte multe salate, legume. Pește la cuptor. Nu ținem dietă niciunul. E un stil de viață pe care ni l-am impus ca să fim sănătoși. Nu comandăm niciodată mâncare. Foarte rar are Alex poftă de pizza sau noodles, dar și pe astea preferăm să le facem în casă. Inclusiv aluatul”, a detaliat ea.

A debutat în presă la începutul anilor 2000. Este absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității București și a colaborat, de-a lungul anilor, cu numeroase publicații naționale ... vezi toate articolele