Concurentul care a luat primul şorţ de aur la MASTERCHEF. Este programator, are 32 ani și visează să-și deschidă propriul restaurant

Publicat: 25 09. 2024, 18:41
Actualizat: 25 09. 2024, 18:45
Fanii credeau că mâncarea este aruncată la gunoi. Ce se întâmplă, de fapt, cu preparatele gătite de concurenți la MASTERCHEF. Sursa Foto: Shutterstock

Cristian Ușurelul (32 ani) este programatorul care a reușit să îi impresioneze pe jurații de la Masterchef. El a obținut primul șorț de aur. 

Jurații au fost plăcut surprinși de gustul preparatului. Gestul juraților l-a făcut pe Cristian Ușurelul să aibă și mai multă încredere în munca lui.

Inițial, a fost șocat!

Cine este primul concurent care a obținut șorțul de aur în sezonul 9

Tânărul locuiește în București de mai bine de 12 ani. Își câștigă existența din cariera de programator. S-a născut în Horezu în 1992, dar vreme de mulți ani a locuit în Vâlcea, scrie CANCAN.ro. 

Cristian Ușurelul nu este pasionat numai de gătit, ci iubește și sportul, mai exact datul cu placa. Bărbatul spune că se simte pregătit pentru competiția dură care îl așteaptă. Îi plac foarte mult provocările.

Pare de necrezut pentru românii care laudă domeniul IT ca fiind „de viitor”, mai ales postul de programator care este bine plătit. Dar Cristian Ușurelul visează ca într-o bună zi să renunțe la cariera de programator și să își deschidă propriul restaurant.

Ce se întâmplă cu preparatele concurenților de la Masterchef

Fanii credeau anterior că preparatele concurenților de la Masterchef sunt aruncate la gunoi imediat după ce sunt gustate de cei trei jurați. Dar nu este deloc așa. CANCAN.ro și GÂNDUL.ro vă dau răspunsul! Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu gustă din preparatele concurenților, dar nu sunt aruncate la gunoi. La Masterchef, mâncarea nu este irosită.

Concurenții gătesc toată ziua. Filmările de la preselecții încep de dimineața devreme și durează până noaptea târziu.  Jurații nu pot mânca atât de multe preparate. Le gustă pentru a da un verdict: pozitiv sau negativ. Chefii Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu sunt destul de stricți când vine vorba de gustul preparatelor. Ei sunt foarte atenți și la aspectul farfuriilor.

Puțini spectatori știu ce se întâmplă cu mâncarea gătită de concurenți la Masterchef.  Potrivit CANCAN.ro,  mâncarea NU este aruncată.Toate preparatele concurenților sunt donate persoanelor fără adăpost.

Chef Florin Dumitrescu: „Mi-am pierdut dreptul de a fi cine sunt”

Chef Florin Dumitrescu și colegii săi Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au comunicat recent decizia de a nu mai participa la filmările unui nou sezon al emisiunii „Chefi la Cuțite”.

Florin Dumitrescu spune, într-un mesaj video publicat pe Facebook, că sunt multe lucruri pe care nu le poate clarifica în acest moment, din cauza contractului de confidențialitate cu trustul.

„Sunt foarte multe chestii de clarificat şi sunt multe aspecte pe care nu le pot clarifica fără să fiu apoi acuzat de cine ştie ce. În condiţiile în care mă aflu acum, cu procesul pe rol, cu ameninţări de la avocați, cred că nici ameninţări nu pot să spun, cu notificările pe care le tot primesc de la avocaţii fostului trust cu care am colaborat.E sensibilă povestea. Nu ştiu cum să fac legătură cu toate articolele negative din presă din ultima perioadă şi cu toate conturile de TikTok care mă dau divorţat de familie şi în care apar tot felul de probleme personale care nici măcar nu sunt reale, cu situaţia în care ne aflăm.Nici nu ştiu, am voie sau nu am voie să fac legătura, am voie sau nu am voie să fac acest filmuleţ public”, își începe Dumitrescu mesajul pe Facebook.
Citește și: Câte clase și ce STUDII are Florin Dumitrescu de la MasterChef, de fapt. Motivul pentru care a abandonat școala