Prima pagină » Diverse » Showbiz » Cristina Spătar dezvăluie dieta-minune cu care a slăbit 17 kilograme. Ce este regimul disociat și cum l-a „îmbunătățit” artista

Cristina Spătar dezvăluie dieta-minune cu care a slăbit 17 kilograme. Ce este regimul disociat și cum l-a „îmbunătățit” artista

Cristina Spătar dezvăluie dieta-minune cu care a slăbit 17 kilograme. Ce este regimul disociat și cum l-a „îmbunătățit” artista

La 50 de ani, Cristina Spătar se poate lăuda cu un corp de fotomodel și asta nu e puțin lucru dacă ne gândim că artista este mamă a doi copii. Mulți au vrut să afle care este secretul, iar îndrăgita cântăreață a fost de acord să le dezvăluie fanilor de pe Facebook dieta-minune cu care a slăbit 17 kilograme.

Cristina Spătar a ținut un regim disociat după cea de-a doua naștere, dar nu unul clasic, ci mai permisiv, care a ajutat-o foarte mult.

Cristina Spătar: „Am ajuns la 55 kg, greutatea inițială”

„Am mers pe un regim disociat mai permisiv, care te lasă să mai adaugi lângă brânză și o roșie sau un ardei. A dat rezultat, iar acum am ajuns la 55 de kg, greutatea inițială”, povestea Cristina Spătar nu cu mult timp în urmă

Dieta cu care ea a slăbit 17 kilograme nu este una revoluționară, însă rezultatele, cu siguranță că sunt! Folosind un regim disociat permisiv, ea a putut consuma și carne, și lactate, dar şi fructe, însă, evident, în zile diferite.

Iată dieta-minune folosită de Cristina Spătar, dezvăluită chiar de artistă într-o postare pe Facebook:

1. Carne 

  • Dimineaţa: 3 felii de şuncă Praga sau ruladă de pui cu 1 ardei gras
  • Prânz: piept de pui la grătar sau un file de peşte cu 2 căţei usturoi crud
  • Cina (ora 18:00): 150-200 gr. viţel fiert cu puţin hrean

2. Lactate 

  • Dimineaţa: un iaurt mare
  • Prânz: telemea de vacă, o roşie şi un iaurt natural mic
  • Seara: telemea de vacă sau mozarella cu o roşie

3. Ouă

  • Dimineaţa: 8 ouă fierte de prepeliţă cu un castravete
  • Prânz: omletă din 2 ouă (cu 2 picături de ulei de măsline) şi 1 ardei gras
  • Cina: 2 ouă fierte şi 1 castravete

4. Legume şi fructe

  • Dimineaţa: 1 kiwi, 1 grapefruit, o pară, o felie ananas
  • Prânz: o salată cu roşii, castraveţi, ardei gras, ceapă şi o lingură de ulei de măsline
  • Cina: salată cu ţelină, morcovi şi o lingură de ulei de măsline

Trebuie să vă spun că în fiecare dimineaţă, înainte de a mânca, beam un pahar mare de apă plată cu lămâie, la fel şi seara după cină, iar în timpul zilei trebuia să consum doi litri de apă.

La aceasta dietă se adaugă o oră (45 de min) de sport, mai exact, alergat pe bandă”.

Autor
Marius Olaru este un jurnalist cu experienta, care a debutat in presa scrisa din Romania in anul 2000. De-a lungul carierei, a colaborat cu mai multe publicatii, atat din presa scrisa, cat si online, ... vezi toate articolele