Prima pagină » Diverse » Showbiz » Cu ce ȘI-A RĂSFĂȚAT Mircea Radu soția. ”Făcut de mine, cu mânuțele mele”

Cu ce ȘI-A RĂSFĂȚAT Mircea Radu soția. ”Făcut de mine, cu mânuțele mele”

Cu ce ȘI-A RĂSFĂȚAT Mircea Radu soția. ”Făcut de mine, cu mânuțele mele”
Cu ce și-a răsfățat Mircea Radu soția

Mircea Radu, în vârstă de 54 de ani, a dezvăluit cu ce și-a răsfățat partenera de viață, Raluca. ”Făcut de mine, cu mânuțele mele”, a spus acesta.

Mircea Radu a cunoscut un succes uriaș cu emisiunea ”Din Dragoste”, pe care a moderat-o cu mulți ani în urmă. De-a lungul anilor, acesta a mai moderat și alte emisiuni care  s-au bucurat de aprecierea publicului.

Mircea Radu  a revenit recent pe micile ecrane. Noul proiect prezentat de Mircea Radu se numeşte ”Noi, românii” și este difuzat la postul de televiziune Metropola TV.

În ceea ce privește viața personală, prezentatorul de televiziune Mircea Radu formează o familie fericită alături de Raluca, care este de profesie medic, și de copiii lor.

Mircea Radu a dezvăluit, pentru revista Unica, care a fost cel mai romantic gest pe care l-a făcut pentru a-și răsfăța partenera de viață.

 

Cu ce și-a răsfățat Mircea Radu soția. ”A exclamat recent ”O! Ce surpriză!””

”Dacă te aștepți să spun că am îmbrăcat patul cu petale de trandafir din soiul Big Purple (128,80 lei butașul) sau că am închiriat roata dintr-un parc de distracții în care ne-am dat de câteva ori, înainte de a sta o oră în mașinuțele alea colorate care se bușesc, ei bine, nu. În schimb, îți pot spune că soția mea a exclamat recent ”O! Ce surpriză!” când i-am dat să guste dintr-un humus făcut de mine, cu mânuțele mele”, a declarat Mircea Radu pentru sursa mai sus-menționată.

 

 

Întrebat care este preparatul cu care a impresionat-o pe soția sa, prezentatorul TV a răspuns:

”Nu am impresionat-o gătind ci povestindu-i despre mâncare. I-am spus rețeta unei înghețate de ciocolată topită în unt care se lasă peste noapte la congelator. Se mănâncă în pat, dimineața, când soarele mângâie iar vântul călduț umflă perdeaua de la fereastra deschisă care dă spre vară…. Nu știu cum se face preparatul ăsta. Sincer, nici nu știu dacă există că nu am mâncat niciodată”.

 

 

A debutat în presă la începutul anilor 2000. Este absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității București și a colaborat, de-a lungul anilor, cu numeroase publicații naționale ... vezi toate articolele